proton2 Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Szacunek za walkę Sławek.Mógłbyś wziąć vaga w środę? Sure, wezmę A ja mam prośbę. Co sądzicie o tych zdjęciach, które ewentualnie zgłosić do konkursu? Czy lepiej nie zgłaszać? Co do fotek, to mi najbardziej podoba się 3-cia od lewej w górnym rzędzie. Czy zgłaszać, hmm... ja bym zgłosił, niczym nie ryzykujesz . Co do przeróbki foto, to z tego co pamiętam regulamin nie przewiduje takiej opcji. Między innymi dlatego nie zgłosiłem mojej nocnej foty, bo zdjęcia były retuszowane w PS.
MARiOLiNi Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 Co do przeróbki foto, to z tego co pamiętam regulamin nie przewiduje takiej opcji. Z tym to spoko, jedyne co zmieniałem na zdjęciach, to tylko rozdzielczość. THX
DAWIDBORI Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 ja jebie strzala jeszcze dzisiaj mi odmowiol posluszenstwa wycieraczki :/ co to moze byc silniczek?? tak powoli szly jakos a za chwile d*pa nie chodza:/ ale juz tak raz mialem a na 2 dzien chodzily
mk4 Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Dzięki Panowie za życzenia... dopiero dziś pojawiam się na chwile i uciekam wieczorkiem na wakacje 2 tygodniowe w końcu . Po powrocie będzie musiał każdy przynajmniej małego łyczka weselnej
wojtekce Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 ja jebie strzala jeszcze dzisiaj mi odmowiol posluszenstwa wycieraczki :/ co to moze byc silniczek?? tak powoli szly jakos a za chwile pupa nie chodza:/ ale juz tak raz mialem a na 2 dzien chodzily zatarł się mechanizm
Andrzej88 Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Witam Panowie Gdzie w tym tygodniu zlot? Parking Auchan? Kumpel ma problem z silnikiem 2.5 tdi w swojej B5, cierpi na spadki mocy, blokowanie się obrotów, mrugającą kontrolkę świec żarowych i ciężko odpala na ciepłym. Wymieniał już przepływkę i czujnik doładowania turbo. Czy ktoś by się podjął vagowania go? Postawienia jakiejś diagnozy itp? Lata tylko od mechanika do mechanika i nikt nie jest sobie w stanie z tym poradzić.
wojtekce Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Witam Panowie Gdzie w tym tygodniu zlot? Parking Auchan? Kumpel ma problem z silnikiem 2.5 tdi w swojej B5, cierpi na spadki mocy, blokowanie się obrotów, mrugającą kontrolkę świec żarowych i ciężko odpala na ciepłym. Wymieniał już przepływkę i czujnik doładowania turbo. Czy ktoś by się podjął vagowania go? Postawienia jakiejś diagnozy itp? Lata tylko od mechanika do mechanika i nikt nie jest sobie w stanie z tym poradzić. spot mamy jeszcze tam gdzie do tej pory jest mapka w pierwszym poście jak do nas dojechać
siemian Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Dzięki Panowie za życzenia... dopiero dziś pojawiam się na chwile i uciekam wieczorkiem na wakacje 2 tygodniowe w końcu . Po powrocie będzie musiał każdy przynajmniej małego łyczka weselnej Ja jestem jak najbardziej chętny na łyczka :>
mk4 Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Dzięki Panowie za życzenia... dopiero dziś pojawiam się na chwile i uciekam wieczorkiem na wakacje 2 tygodniowe w końcu . Po powrocie będzie musiał każdy przynajmniej małego łyczka weselnej Ja jestem jak najbardziej chętny na łyczka :> Ty już z gwinta prawie ponad połowę flaszki wypiłeś w końcu trza było mieć o 15 promil
proton2 Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Witam w ten piękny poranek Witam Panowie Gdzie w tym tygodniu zlot? Parking Auchan? Kumpel ma problem z silnikiem 2.5 tdi w swojej B5, cierpi na spadki mocy, blokowanie się obrotów, mrugającą kontrolkę świec żarowych i ciężko odpala na ciepłym. Wymieniał już przepływkę i czujnik doładowania turbo. Czy ktoś by się podjął vagowania go? Postawienia jakiejś diagnozy itp? Lata tylko od mechanika do mechanika i nikt nie jest sobie w stanie z tym poradzić. Niech wpadnie. Podłączymy i zrobimy logi to się coś wyjaśni.
godzic Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Witam Panowie Gdzie w tym tygodniu zlot? Parking Auchan? Kumpel ma problem z silnikiem 2.5 tdi w swojej B5, cierpi na spadki mocy, blokowanie się obrotów, mrugającą kontrolkę świec żarowych i ciężko odpala na ciepłym. Wymieniał już przepływkę i czujnik doładowania turbo. Czy ktoś by się podjął vagowania go? Postawienia jakiejś diagnozy itp? Lata tylko od mechanika do mechanika i nikt nie jest sobie w stanie z tym poradzić. niech wpadnie na spot każdy spojrzy może się wykluje jakaś teza
proton2 Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Nigdy jeszcze nie rozbieraliśmy silnika na spocie. Może spróbujemy :gwizdanie:
Baddy Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 OK a ja wezme jakis duzy kosz na przydatne czesci ....
DAWIDBORI Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 wojtek czemu obstawiasz mechanizm moge wiedziec nioe chce sie mi dzis juz do tego zabierac
damian25 Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 ja jebie strzala jeszcze dzisiaj mi odmowiol posluszenstwa wycieraczki :/ co to moze byc silniczek?? tak powoli szly jakos a za chwile pupa nie chodza:/ ale juz tak raz mialem a na 2 dzien chodzily zatarł się mechanizm Potwierdzam ostatnio robiłem to u Wojtka. Teraz śmiga jak nowe
DAWIDBORI Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 ile to kosztuje wojtek?? a tu cos na rozluznienie http://patrz.pl/filmy/cala-prawda-o-kobietach-koles-super-tlumaczy
damian25 Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 ile to kosztuje wojtek?? a tu cos na rozluznienie http://patrz.pl/filmy/cala-prawda-o-kobietach-koles-super-tlumaczy Nie cała godzinka pracy i skrzynka Lepiej się spiesz bo jak zacznie padać :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi