Andrzej88 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Ja dzisiaj będę raczej na bank Myślę, że trafię bo to dopiero mój pierwszy raz
MINIO Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Panowie proszę niech ktoś przyniesie jakiś brykiet i podpałkę. Dzięki
MINIO Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Jak tam panowie z tym węglem i podpałką. Ja musze zostać dzisiaj troche w pracy i mogę nie zdążyć nic zorganizować bo jeszcze jade po grilla na Złote Łany
proton2 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Ktoś tam wziął ten węgiel i podpałke ostatnio.
piter220v Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Ktoś tam wziął ten węgiel i podpałke ostatnio. spoko .. kupie ...
Rajtek Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 WItam, jesli uda sie mi wszystko pozalatwiac to zawitam i chetnie poznam wielbicieli Audi
Andrzej88 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Miło było poznać Pewnie minie parę spotów zanim zapamiętam kto jest kto :gwizdanie: Ja to ten od sedana
Wihajster Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Bardzo sie ciesze,że dziś zawitały do nas nowe osoby Szkoda,że ja nawaliłem w sumie nie zależne ode mnie
proton2 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Sorki, że musiałem tak wcześnie się zwinąć Całą drogę rozmyślałem o tym gościu w tym czarnym B7. Miło było poznać Pewnie minie parę spotów zanim zapamiętam kto jest kto :gwizdanie: Ja to ten od sedana Super, że wpadłeś. Z czasem na pewno wszystkich będziesz kojarzył, mi też trochę zeszło
Andrzej88 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Sorki, że musiałem tak wcześnie się zwinąć Całą drogę rozmyślałem o tym gościu w tym czarnym B7. Mi też to nie daje spokoju A myślałem, że to ja wstydliwy jestem
bakuś Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Całą drogę rozmyślałem o tym gościu w tym czarnym B7. ???
siemian Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Bardzo sie ciesze,że dziś zawitały do nas nowe osoby Szkoda,że ja nawaliłem w sumie nie zależne ode mnie a co pewnie auto Ci się zepsuło... Sorki, że musiałem tak wcześnie się zwinąć Całą drogę rozmyślałem o tym gościu w tym czarnym B7. Miło było poznać Pewnie minie parę spotów zanim zapamiętam kto jest kto :gwizdanie: Ja to ten od sedana Super, że wpadłeś. Z czasem na pewno wszystkich będziesz kojarzył, mi też trochę zeszło Mówisz o Hammerze?
proton2 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 No nie wiem o kim. Ktoś przyjechał, posiedział w aucie, nawet się nie przywitał i pojechał
siemian Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 To był napewno Hammer bo dzwonił do mnie jak do Was dojechać. Czarny b7 Avant na 18' pięcioramienych. Ja go poznałem pare miesięcy temu bo brałem od niego płytke do navi... Hammer jezdzi na wózku bo rok temu miał wypadek samochodowy... może dlatego nie wysiadł...
proton2 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 To był napewno Hammer bo dzwonił do mnie jak do Was dojechać. Czarny b7 Avant na 18' pięcioramienych. Ja go poznałem pare miesięcy temu bo brałem od niego płytke do navi... Hammer jezdzi na wózku bo rok temu miał wypadek samochodowy... może dlatego nie wysiadł... No to na pewno dlatego. Tylko skąd my mogliśmy o tym wiedzieć ;( Mi to nawet przez myśl nie przyszło
moicz Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 To był napewno Hammer bo dzwonił do mnie jak do Was dojechać. Czarny b7 Avant na 18' pięcioramienych. Ja go poznałem pare miesięcy temu bo brałem od niego płytke do navi... Hammer jezdzi na wózku bo rok temu miał wypadek samochodowy... może dlatego nie wysiadł... czy on czasem nie jest ze Skoczowa ?? ten avant to Sline ?? i ze CB ?? bo możliwe że na tym samym parkingu tzrymamy pojazdy :>
siemian Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 nie, nie jest ze skoczowa. Studiuje w BB a jest gdzieś ze śląska chyba...
Rekomendowane odpowiedzi