wojtekce Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 oh jo ale lipa:] ktoś chyba stawia na spocie 500 strona
proton2 Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Ooo, widzę, że stuknęło 500 jak mnie nie było :> Bose u pitera zamontowane na gotowo. Nie widzę większej różnicy pomiędzy tym nowym wzmakiem, a tym starym. Moim zdaniem gra tak samo ładnie i czysto. Piny ISO pasują idealnie w tą wtykę.
mk4 Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 pińcetna strona, ładnie widzimy tort i coś jeszcze na następnym spocie
siemian Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Tort... Flaszke wódki! Idzie ktoś dzisiaj do miasta pić? Ja będe prawdopodobnie w millionie
mk4 Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 hehe jak to jest jak masz mandat za prędkość nie możesz już zostać policjantem ? bardzo ciekawe prawo
mk4 Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 http://katowice.naszemiasto.pl/wydarzenia/31873,policjant-moze-miec-na-koncie-mandat-a-kandydat-nie,id,t.html
wojtekce Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 http://katowice.naszemiasto.pl/wydarzenia/31873,policjant-moze-miec-na-koncie-mandat-a-kandydat-nie,id,t.html
siemian Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Jaka jest różnica między osobą studiującą, a osobą już po studiach? Student pyta: Czy to fi oznacza warunek spinu magnetronowego, czy jest tylko pomijalna stała w uwspolnieniu Gassa-Lorenza ? Po studiach się pyta: Może frytki do tego?[br]Dopisany: 17 Październik 2009, 19:45_________________________________________________Pewnego dnia Murzyn i Żyd założyli się o to kto pierwszy spadnie z wieżowca. Weszli na wieżowiec i skaczą. Kto wygra? - Społeczeństwo[br]Dopisany: 17 Październik 2009, 19:45_________________________________________________Na parkingu stoi beemka. W pewnym momencie podbiega do niej kolo w dresie, wywala szybę, ładuje się do środka, rwie kable, odpala "na krótko" i z piskiem odjeżdża ! Tak jedzie ale rozgląda się po wnętrzu auta, wali się w łysy łeb i mówi: - O żesz k**wa, to mój. :polew:
mk4 Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Jaka jest różnica między osobą studiującą, a osobą już po studiach? Student pyta: Czy to fi oznacza warunek spinu magnetronowego, czy jest tylko pomijalna stała w uwspolnieniu Gassa-Lorenza ? Po studiach się pyta: Może frytki do tego?[br]Dopisany: 17 Październik 2009, 19:45_________________________________________________Pewnego dnia Murzyn i Żyd założyli się o to kto pierwszy spadnie z wieżowca. Weszli na wieżowiec i skaczą. Kto wygra? - Społeczeństwo[br]Dopisany: 17 Październik 2009, 19:45_________________________________________________Na parkingu stoi beemka. W pewnym momencie podbiega do niej kolo w dresie, wywala szybę, ładuje się do środka, rwie kable, odpala "na krótko" i z piskiem odjeżdża ! Tak jedzie ale rozgląda się po wnętrzu auta, wali się w łysy łeb i mówi: - O żesz ku***a, to mój. :polew:
siemian Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 nio i znowu za duzo wypiłem kur...
DAWIDBORI Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 a js ie dopiro rozkerecalelmazle mi zawodnikow brakowalo:/
Rajtek Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 Witam, Moze Wy panowie pomozecie mi z podlaczeniem zmienarki? na spocik niestety nie moge podjechac bo w pracy non toper 2 zmiany ;( Watek: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_podlaczenie_zmieniarki-t98913.0.html
izaBB Opublikowano 18 Października 2009 Opublikowano 18 Października 2009 drodzy panowie napiszcie coś więcej o tych waszych spotkaniach , i chciałabym trochę kalendarzyków??? w mojej okolicy sporo audiczek pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi