kamilvolt Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Będę mam troszkę drewna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Będę mam troszkę drewna będzie ognisko bez dymka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 ja tez powinienem być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIO Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Ja nie wiem czy będe.Będe wiedział dopiero za godzię. Sławek i Piter wyślijcie mi na PW numery tel to dogadamy się odnośnie grilla jakbym nie mógł jutro dojechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 no ja zobacze czy bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Ja chyba też odpadnę bo jestem w pracy.[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 21:16_________________________________________________ no jestem ale czy dobry to nie mi oceniać ale Panowie ja jestem za tym żeby film nakręcić niż zdjęcia wysyłać [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 12:42_________________________________________________siemian weź mi ten numer wyślij ! proszę ... [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 12:54_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=3WS6WZ80dQI co za idioci Godzic, skoro jest problem z dostępnością zjdęc od wszystkich, to jak chcesz zrobić film na którym będą wszyscy :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Znowu dym na forum :gwizdanie: Poznałem Pozia na zlocie i odniosłem raczej pozytywne wrażenie Szkoda, że mam kiepską pamięć i nie pamietam o co poszło z Murzynem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Znowu dym na forum :gwizdanie: Poznałem Pozia na zlocie i odniosłem raczej pozytywne wrażenie Szkoda, że mam kiepską pamięć i nie pamietam o co poszło z Murzynem. gorzałe piliśmy trzeba było powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Ja chyba też odpadnę bo jestem w pracy.[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 21:16_________________________________________________ no jestem ale czy dobry to nie mi oceniać ale Panowie ja jestem za tym żeby film nakręcić niż zdjęcia wysyłać [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 12:42_________________________________________________siemian weź mi ten numer wyślij ! proszę ... [br]Dopisany: 27 Październik 2009, 12:54_________________________________________________http://www.youtube.com/watch?v=3WS6WZ80dQI co za idioci Godzic, skoro jest problem z dostępnością zjdęc od wszystkich, to jak chcesz zrobić film na którym będą wszyscy :bicz3: 3 , 4 zloty z kamerą i myślę że wszyscy się znajda na filmie... teraz pomyśl technicznie jak każdy będzie foty wysyłać.. jak to będzie wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIO Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Mnie napewno jutro nie będzie[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 23:03_________________________________________________Sławek umówilibyśmy sie gdzieś rano damci grilla a za tydzień na spocie go od ciebie wezmę. Może tak być czy ktoś ma inny pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Tzn jak rano ? Najwyżej zrobimy spota bez grilla, bo ja raczej nie dam rady nigdzie rano podjechać. A tym bardziej po pracy, bo pewnie wyjdę 17:30 - 18.00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Mnie napewno jutro nie będzie[br]Dopisany: 27 Październik 2009, 23:03_________________________________________________Sławek umówilibyśmy sie gdzieś rano damci grilla a za tydzień na spocie go od ciebie wezmę. Może tak być czy ktoś ma inny pomysł? jak dasz rady mi go jakos dac to dzwon .. wezme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 witam wszystkich... jak tam dziś ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 witam.właśnie jak dzis przyjedziemy o 18-tej to juz cima bydzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 witam.właśnie jak dzis przyjedziemy o 18-tej to juz cima bydzie jeszcze ciepło jest to szkoda zmieniać miejsca ... dziś to chyba pod sferą będzie jazda.. wielkie otwarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 to w końcu jest ten grill dzis czy nie, bo nie wiem czy mam zone wysyłać po wurszt do sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Witam :hi Mam drewno mogę zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 to w końcu jest ten grill dzis czy nie, bo nie wiem czy mam zone wysyłać po wurszt do sklepu jest jest zaraz go bede mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi