piter220v Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Piter widziałem jak ostatnio ze swoją byłeś w bankomacie... http://www.sadistic.pl/bezpieczenstwo-podczas-wyplaty-czyli-vt25108.htm :polew: :polew: hehe dziwne .. ja popatrzylem na to zdjecie i od razu pomyslalem .. tak zostal wlasnie siemian splodzony :polew: hyhy czolem z ranca chopacy
wojtekce Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 zaślepiłem w swoim EGR-a tym czymś
siemian Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 zaślepiłem w swoim EGR-a tym czymś Prawidłowo :> :> :>
Andrzej88 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Czy ktoś chciałby się podjąć wagowania mojego termostatu? Bo nastają zimne dni a ja nie wiem czy wszystko jest ok. Opisze po krótce to co już pisałem w innym poście. Rzadko kiedy dogrzewa mi do 90 na blacie, grzeje się niby szybko, bo po ok 8-9 km dzisiaj przy -2*C miałem 85 na zegarach, rzecz w tym że tak się trzyma prawie cały czas, a jak wjadę w miasto, albo trochę postoję na włączonym ogrzewaniu to spada gdzieś do 80, a jak postoję z 5 minut to nawet i do około 75*C, po ruszeniu znowu się podnosi do 85. Teraz pytanie, czy u was zawsze trzyma równo 90 nawet jak stoicie na mrozie z włączonym ogrzewaniem? I jak do tego ma się econ, bo u mnie to chyba nie ma różnicy, albo ja jej nie zauważam. Żeby doszło równo do 90*C na mrozie muszę mu dać trochę w palnik, przy spokojnej jeździe zawsze jest ok 85*C. Przy wyższych temperaturach na zewnątrz zawsze trzyma równo 90.
wojtekce Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Czy ktoś chciałby się podjąć wagowania mojego termostatu? Bo nastają zimne dni a ja nie wiem czy wszystko jest ok vagiem termostatu nie naprawisz
Andrzej88 Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Czy ktoś chciałby się podjąć wagowania mojego termostatu? Bo nastają zimne dni a ja nie wiem czy wszystko jest ok vagiem termostatu nie naprawisz Tak mi pisali w innym temacie :gwizdanie: Ja sie nie znam na vagu ;x http://www.a4-klub.pl/smf/b5_avg_wolne_nagrzewanie_sie_silnika_w_miescie-t101758.0.html
Wihajster Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 Czy ktoś chciałby się podjąć wagowania mojego termostatu? Bo nastają zimne dni a ja nie wiem czy wszystko jest ok vagiem termostatu nie naprawisz Tak mi pisali w innym temacie :gwizdanie: Ja sie nie znam na vagu ;x http://www.a4-klub.pl/smf/b5_avg_wolne_nagrzewanie_sie_silnika_w_miescie-t101758.0.html masz sprawdzic tzn zobaczyć prace termostatu w danej grupie
godzic Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 ku_rwa fotel mi się z tyłu zablokował... złożyłem kanapę... i teraz nie da rady z powrotem wrócić bo pas blokuje
piter220v Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 ku_rwa fotel mi się z tyłu zablokował... złożyłem kanapę... i teraz nie da rady z powrotem wrócić bo pas blokuje godzic czyzbys dupcyl na tylnim ?
godzic Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 wiozłem ogumienie od kuzyna ... od dupcenia jest łózko nie samochód
bakuś Opublikowano 6 Listopada 2009 Opublikowano 6 Listopada 2009 wiozłem ogumienie od kuzyna ... od dupcenia jest łózko nie samochód Więcej fantazji!...
Rekomendowane odpowiedzi