wojtekce Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Panowie ale w nocy się śpi !!! Ee tam, nie zawsze Czasem trochę 'sportu' się uprawia . jak na prawdziwego męszczyznę przystało taki sport to jak jazda :polew: :polew: pozdro dla Ekipy B-B he he he a jak ekipa gliwic doczekamy sie na waszą wizyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Panowie ale w nocy się śpi !!! Ee tam, nie zawsze Czasem trochę 'sportu' się uprawia . jak na prawdziwego męszczyznę przystało taki sport to jak jazda :polew: :polew: pozdro dla Ekipy B-B he he he a jak ekipa gliwic doczekamy sie na waszą wizyte nie wiem jak inni ale ja dopiero w listopadzie będę miał czas i naprawdę chętnie bym u was zawitał tylko ciągle czasu mi brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 zapraszamy na spota:D jak najbardziej aktualna jest sroda 18 na parkingu auchan w b-b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 hej Dawid jak tam niunia po wymianie rozrządu daje rade tak jak przed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 niestety dopiero w czwartek bede robil z moja habetą bo jak narazie wtryski mi daja po d*pie bo czasami przerywa ale wsio sie wyjasni pod koniec tygodnia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 hej pany na spocika moze uda mi sie dojechac ale znowu prawdopodobnie sie spoźnie robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Nie ma sprawy. Poczekam(-y) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 jasne ze tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 oj ale chyba nie dojade bede za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 to jeszcze pytanie kto bedzie czy oplaca sie jechac:D podpiszciue liste kto jedzie jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 ja sie jutro wypowiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Ja będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Witam,ja nareszcie bede miał czas,więc się zjawie,bede przed 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 ja jak sie wyrobie to tez bede:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor0111 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Bede!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 igor i co jedzeisz na ta hamownie czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor0111 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 nie, raczej sobie odpuszcze tak jak Ci pisałem ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 ha ha ja też bebe ale sie spóźnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Dzięki za spota było bardzo dzisiaj śmiesznie-nie???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Dzięki za spota było bardzo dzisiaj śmiesznie-nie???? noooo i to jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi