DAWIDBORI Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 no spoko bo nie widze zbytniego zainteresoiwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 No problemo Ja w każdym razie pokażę, że spoty w BB nie umarły :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Proton na Ciebie chyba zawsze można liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 mozna mozna a zwlaszcza ma plusa bo jezdzi tamtedy do domu:D ch?opcy co z wami?? gdzie reszta ekipy gdzie xandmar ??? kosmici go porwali co jest??[br]Dopisany: 22 Pa?dziernik 2008, 17:51_________________________________________________widzialem tez ze skoczowa ch?opaki do??czyli do forum i nic zadnego zainteresowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 mamy nowe 2 osoby ze skoczówa to może sie ekipa powiekszy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 fajnie by było gdyby ekipa sie powiekszyła no właśnie xandmar,martin a4 co się z wami dzieje odezwicie sie od czasu do czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 No i fajnie, zostałem mile zaskoczony - 3 osoby z "plusem" na spociku. Całkiem przyjemnie było. Ci węgrzy co o drogę pytali, masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 kto to był opowiadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 No i fajnie, zostałem mile zaskoczony - 3 osoby z "plusem" na spociku. Całkiem przyjemnie było. Ci węgrzy co o drogę pytali, masakra hej a kto był jak można wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Kto był ? Hmmm .... Kuba36 z synem, christophe1977 i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 no to spoko bo już sie bałem że sam bedziesz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Niom byłem już na to psychicznie przygotowany i nawet widząc na placu stojącą A4 na światłach postojowych byłem przekonany, że to ktoś ot tak sobie stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterra Opublikowano 22 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 ojojo zawiało porażką :gwizdanie: niedobrze ale nawet najlepszym się zdarza pozdro dla wszystkich z Ekipy B-B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 nic nie powialo:P zobacz ile was jest a ile nas:] a po 2 christof sie odnalazl?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 23 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor0111 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Panowie czas sie pochwalić---mam syna!!!![br]Dopisany: 24 Październik 2008, 02:19_________________________________________________Kolejny A4 -kowicz rośnie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Igor no to GRATULACJE widziałem na you tube to maleństwo dla nowego klubowicza.[br]Dopisany: 24 Październik 2008, 09:15_________________________________________________ Cześć Marcin co taki rozgadany jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Panowie czas sie pochwalić---mam syna!!!![br]Dopisany: 24 Październik 2008, 02:19_________________________________________________Kolejny A4 -kowicz rośnie:D poczekaj az powie "stary dawaj klucze bo chce pokazać swojej lali jak wygodna jest tylna kanapa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Panowie czas sie pochwalić---mam syna!!!![br]Dopisany: 24 Październik 2008, 02:19_________________________________________________Kolejny A4 -kowicz rośnie:D No duże GRATULACJE !! Może i ja się kiedyś doczekam :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor0111 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Panowie czas sie pochwalić---mam syna!!!![br]Dopisany: 24 Październik 2008, 02:19_________________________________________________Kolejny A4 -kowicz rośnie:D poczekaj az powie "stary dawaj klucze bo chce pokazać swojej lali jak wygodna jest tylna kanapa" :polew: :polew: dobre będę kupował na dniach jeszcze jedno Audi wiec damy rade sie podzielić[br]Dopisany: 24 Październik 2008, 11:03_________________________________________________http://pl.youtube.com/watch?v=8D9FUBRcaOc jak macie ochote to tutaj jest mój syn:D ale sie ciesze-----a bania że uuuuuuuuuuullllllaaaalllllaaa!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi