martin a4 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Cześć Marcin co taki rozgadany jesteś ? male problemy zyciowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaman83 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Panowie czas sie pochwalić---mam syna!!!![br]Dopisany: 24 Październik 2008, 02:19_________________________________________________Kolejny A4 -kowicz rośnie:D [/quo no to Gratulacje zanim sie obejzysz zaczniecie razem koła zmieniać a potem bedzie na zloty śmigal i na panny wiec niezdziw sie jak kiedy Twoja A4 zniknie z pod domu:P Pozdrawiam :hi:te] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Cześć Marcin co taki rozgadany jesteś ? male problemy zyciowe widziałem twoją a6 gdzieś na allegro czy otomoto nie sprzedałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 a ja myslelem proton ze kiedys srpobujesz na tej tylnej kanapie hehehe pozdrawiam i gratulacje bąbla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 a ja myslelem proton ze kiedys srpobujesz na tej tylnej kanapie hehehe pozdrawiam i gratulacje bąbla E tam zaraz tylko na kanapie :> Składam oparcia z tyłu i można lepiej 'podziałać' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 no a chlopcy mowia ze sedan lepszy nie znaja sie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 no a chlopcy mowia ze sedan lepszy nie znaja sie hehe [/quote I święta racja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 IGOR SERDECZNE GRATULACJE :>,napisz kiedy mam sobie załatwić kierowcę na spot ,POZDROWIONKA dla ŻONKI :>P.s mały jest świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igor0111 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 hehehe, właściwie to juz teraz na środe możemy sie umówić. każdy przyjeżdża z kierowca:D i nie chce słyszeć wymówek ja też kierowce zbiore:) do opicia bedzie Wojtuś i ...... JA MÓWIĘ POWAŻNIE!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba36 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 GRATULUJE SYNA :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 hehehe, właściwie to juz teraz na środe możemy sie umówić. każdy przyjeżdża z kierowca:D i nie chce słyszeć wymówek ja też kierowce zbiore:) do opicia bedzie Wojtuś i ...... JA MÓWIĘ POWAŻNIE!!!! upsss w takim razie frekwencja na spociku środowym może być 100% zastanowiłeś się nad tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 a6 sprzedalem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 to raczej dobrzxe tylko zeby za dobra kase poszla:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 26 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2008 no to jak sprzedana to na środe mamy kumulację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
porter Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 no to PANY kto będzie we Środe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 ja będę :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin a4 Opublikowano 27 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2008 hehe ja sie zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Ja będę jak zwykle . Mogę się jedynie spóźnić trochę, bo mam do odebrania części w ASO, a tam często kolejka jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 Ja będę jak zwykle . Mogę się jedynie spóźnić trochę, bo mam do odebrania części w ASO, a tam często kolejka jest. hej a co niunia Ci sie popsuła :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proton2 Opublikowano 28 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 hej a co niunia Ci sie popsuła :gwizdanie: Na szczęście nie Wymieniam wycieraczki na te nowego typu. Okazało się też w sobotę, że mam zły zaworek sterujący pracą EGR-a no i trzeba wymienić. Aż szkoda gadać ile to cudo kosztuje ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi