mk4 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 :hi: z siemianem się już źle dzieje ciasta piecze i takie tam trza chłopaka wspomóc :polew:
H4mm3R Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 a ja myślałem że siemian lata po sferze przebrany za mikołaja
Baddy Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 a ja myślałem że siemian lata po sferze przebrany za mikołaja :hi: Albo za choinke Kumpel raz ganiał po 11 listopada przebrany wlasnie za choinke przez 4 godz i 200zł zgarnął [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 21:37_________________________________________________ Miron , jaką masę masz w dowodzie? Kurcze nie mam w Dowodzie osobistym takiej rubryki ( choć ostatnio waga pokazała 93 ) A jeżeli o autko pytałeś to mam podaną 1735kg - nie wiem na ile jest ona prawdziwa ale mam zamiar to sprawdzić w realu Przecież wy w Knurowie nie macie Reala... Sorki nie mogłem się powstrzymać :polew: Kropek na 1 dzien. Tlumaczylem juz kilkakrotnie, kasowalem posty, ale jak widac bezskutecznie... :polew: :polew: SIEMIAN :good:
Baddy Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Baddy do twarzy Ci z zielonym :> ;( ;( ;(
Wihajster Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Baddy do twarzy Ci z zielonym :> ;( ;( ;(
Baddy Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Baddy do twarzy Ci z zielonym :> ;( ;( ;( :evil:
Wihajster Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 widzę,że na bielsku coraz więcej niegrzecznych userów
Baddy Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 widzę,że na bielsku coraz więcej niegrzecznych userów Ale przyznaj sam, że tekst SIEMIANA na nominacje do oscara zasługuje Nie na temat bo nie na temat ale w pytke.... :polew:
H4mm3R Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Baddy ale ja bym się kłócił mi kropek już drugi dzień świeci a Ty tylko na 1 dzień dostałeś
Baddy Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Bo to konkurs jest chyba na mikołaja, taka akcja harytatywna, PRZYGARNIJ KROPKA :polew: :polew: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:
boniu Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 a mi mikolaj nie podarowal kropka ... widoczniie bylem grzeczny i szanowalem moja
Baddy Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 a mi mikolaj nie podarowal kropka ... widoczniie bylem grzeczny i szanowalem moja Bo nie umiałbyś się nim zaopiekować
siemian Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 No i co Baddy? Było kozaczyć...?? Ma się te plecy na forum :polew: :polew:
Baddy Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 No i co Baddy? Było kozaczyć...?? Ma się te plecy na forum :polew: :polew: Ja Cie popieram a nie kozacze młotku a Ty się tak odwdzięczasz :wallbash:
siemian Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 :hi: Widze, że tu spokuj :gwizdanie: a niejaki SIEMIAN co mawia, że was pionków wszystkich już na 2 biegu we wstecznym lusterku ogląda, opowiadał, że tu kropek za kropkiem się sypie... :polew: Tu było kłamstwo... :naughty: Przecież objeżdzam ich już na pierwszym biegu... :polew: :polew:
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 widzę,że na bielsku coraz więcej niegrzecznych userów Ale przyznaj sam, że tekst SIEMIANA na nominacje do oscara zasługuje Nie na temat bo nie na temat ale w pytke.... :polew: [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 23:00_________________________________________________proszę nie robić z mojego wątku hurtowni z kropkami
Baddy Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 :hi: Widze, że tu spokuj :gwizdanie: a niejaki SIEMIAN co mawia, że was pionków wszystkich już na 2 biegu we wstecznym lusterku ogląda, opowiadał, że tu kropek za kropkiem się sypie... :polew: Tu było kłamstwo... :naughty: Przecież objeżdzam ich już na pierwszym biegu... :polew: :polew: No BA Ale chyba jak Cie na cholu mam :polew:
miron78 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 :hi: Widze, że tu spokuj :gwizdanie: a niejaki SIEMIAN co mawia, że was pionków wszystkich już na 2 biegu we wstecznym lusterku ogląda, opowiadał, że tu kropek za kropkiem się sypie... :polew: Tu było kłamstwo... :naughty: Przecież objeżdzam ich już na pierwszym biegu... :polew: :polew:
Baddy Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 widzę,że na bielsku coraz więcej niegrzecznych userów Ale przyznaj sam, że tekst SIEMIANA na nominacje do oscara zasługuje Nie na temat bo nie na temat ale w pytke.... :polew: [br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 23:00_________________________________________________proszę nie robić z mojego wątku hurtowni z kropkami Przecież nic nie robimy :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi