piter220v Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 dzięki, tylko nie wiem czemu na lewo od niej wkleili starą hammera :polew: [br] Ty masz fajnego faceta. Też się załapał po lewej u dołu... hehehehhe
Wihajster Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 widze ze humor dopisuje na wątku tylko Godzic jakoś zamilkł
GRYFI Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 a ty co piter? zazdrościsz siemianowi takiej starej?
wojtekce Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 widze ze humor dopisuje na wątku tylko Godzic jakoś zamilkł właśnie a co się z nim dzieje
Wihajster Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 widze ze humor dopisuje na wątku tylko Godzic jakoś zamilkł właśnie a co się z nim dzieje pewnie w plenerze z aparatem szuka zimy
DAWIDBORI Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 nie wiem czy to takie smieszne bo na swiecie ja znajdzie z aparatem moze mial wyjazd ale i tak nie wiem co was tak cieszy ten godzic[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 14:45_________________________________________________a wogole to -----------> sorki zapomnialem sie przywitac
piter220v Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 a ty co piter? zazdrościsz siemianowi takiej starej? nie nie ...fajnie wybrnal siemian z tego hyhyhyhy az sobie przewijalem do gory i patrzylem
Wihajster Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 A Godzic nas obserwuje własnie jak Wielki Brat :gwizdanie:
siemian Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 nie wiem czy to takie smieszne bo na swiecie ja znajdzie z aparatem moze mial wyjazd ale i tak nie wiem co was tak cieszy ten godzic[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 14:45_________________________________________________a wogole to -----------> sorki zapomnialem sie przywitac A Ty co go tak bronisz? To że się posuwacie to chyba nie powód...
DAWIDBORI Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ze ty posuwasz swoja stara to twoj problem i nie szukaj problemow u innych:P
GRYFI Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 dzięki, tylko nie wiem czemu na lewo od niej wkleili starą hammera :polew: [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 13:36_________________________________________________ oj siemian siemina Tobie przydał by się kropek na miesiąc :gwizdanie: Jestem Siemian a nie Siemina...[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 13:37_________________________________________________ all siemian masz fajną dziewczynę - graty Ty masz fajnego faceta. Też się załapał po lewej u dołu... ta na prawo to moja była ale się rozstaliśmy bo za brzydka była.Możesz ją mieć
siemian Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 dzięki, tylko nie wiem czemu na lewo od niej wkleili starą hammera :polew: [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 13:36_________________________________________________ oj siemian siemina Tobie przydał by się kropek na miesiąc :gwizdanie: Jestem Siemian a nie Siemina...[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 13:37_________________________________________________ all siemian masz fajną dziewczynę - graty Ty masz fajnego faceta. Też się załapał po lewej u dołu... ta na prawo to moja była ale się rozstaliśmy bo za brzydka była.Możesz ją mieć mów Twoją cene
GRYFI Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 siemian ty posuń dawida i będziecie pogodzeni bo widzę ze jakieś seksualne napięcie między wami powstaje :bicz3: [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 15:12_________________________________________________ mów Twoją cene masz ją gratis- znaj serce Pana
DAWIDBORI Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 no co siemian to tylko uprawia seks na obcego siada sobie na rece a pozniej jak mu scierpnie wali konia[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 15:16_________________________________________________a bronic go nie bronie tylko uwazam ze nie zasluzyl na to a jezeli za takie zeczy jest taka kara to ty siemian juz dawno powienines miec konto usuniete bo caly czasz pierd...isz nie od rzeczy i na temat
GRYFI Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 godzic jak obserwujesz to weź tą złączkę na spota
siemian Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 no co siemian to tylko uprawia seks na obcego siada sobie na rece a pozniej jak mu scierpnie wali konia[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 15:16_________________________________________________a bronic go nie bronie tylko uwazam ze nie zasluzyl na to a jezeli za takie zeczy jest taka kara to ty siemian juz dawno powienines miec konto usuniete bo caly czasz pierd...isz nie od rzeczy i na temat Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie... Widze że sobie radzisz w sprawach trzepania... A ja uważam że Godzic zasłużenie został uciszony, może jakbym go lubił to byłbym innego zdania... [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 15:33_________________________________________________godzic pewnie ma juz status honorowego moderatora na EU.
slodki79 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Godzic jest cierpliwy,że kamień na miękko by ugotował i potrafi się już powstrzymać od komenatrzy: :polew: :polew:
jarko Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Bardzo proszę o głos >> KALENDARZ KLUBOWY <<
Rekomendowane odpowiedzi