slodki79 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Poza tym opierdole Cię jutro,bo talent to Ty może i masz,ale ku***a jak jedziesz to ludzi nie poznajesz.Zastanawiam się czy wogóle cokolwiek zza tej fajery widzisz,bo jak się mijaliśmy to tylko "loczki" widziałem :polew: :polew: :polew: hehe kiedy i gdzie? .. bo i siemiana tez nie zauwazam, godzica tez nie widzialem ... ale slawka tak i dominika tez zauwazam ciekawe dlaczego ? wsumie siemiana tez powinienem ale jakos sie nie udaje ... pewnie to przez ta demoniczna szybkosc :polew: Jutro Ci powiem,ale nie uwierzysz,bo dosłownie na wyciągnięcie ręki :kox: [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 18:46_________________________________________________ siema, widze ze tu ekipa z bielska grasuje, wiec pozwole sobie zadać pytanie.: jestem zainteresowany jedną a4 b6 2.5tdi quattro manual. 2001rok(obecnie nie posiadam audi).jeśli stan techniczny bedzie zadawalający to na stówe ją biore, i tu moje pytanie. gdzie w bielsku najrzetelniej sprawdzić samochód przed zakupem, moze któryś z was sie tym zajmuje, chodzi mi o osobe która zna auto i wie na co popatrzeć, od razu walić do ASO na przegląd ? czy są jakieś ciekawsze alternatywy. dzieki za odp pozdro Mamy też dobrą miejscówkę do sprawdzenia i nawet "spoko mechaniora" więcej nie powiem bo urośnie jeszcze pod same chmury :notworthy:
Wihajster Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Mamy też dobrą miejscówkę do sprawdzenia i nawet "spoko mechaniora" więcej nie powiem bo urośnie jeszcze pod same chmury słuszna uwaga
msk Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 http://otomoto.pl/audi-a4-2-5-tdi-4x4-C10790675.html samochod dość długo wyświetlał sie na aukcjach, ale skontaktowałem sie z byłym właścicielem ktory posiadał je pół roku poczym oddał w rozliczeniu. potwierdził ze oprucz zximmerblokow wysuszonych nic sie z nią nie działo. teraz gość twierdzi ze wszystko jest naprawione, oglądałem je 2 miesiace temu, jeździłem było wszystko ok. teraz cena spadła i to mnie sprowokowało do kupna. mam nadzieje ze nikt mnie nie uprzedzi z forumowiczów, heh oponki do wymiany chyba brak zimówek, bieda w środku z dodatkowych luxusów ale chyba bede sie montował w jakieś dodatki.[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 18:51_________________________________________________a i wmiare nowe tarcze chyba wiekrze z klockami plus zrobiony rozrzad niedawno, ale nie wiem czy w to wierzyć sie opłaca
piter220v Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 hehehe lekki zbieg okolicznosci ogladalem go z komplem ostatnio .. i nawet gryfi sprawdzal nam historie tego autka ... autko ma ok 290 przejechane a nie 200 jak jest na liczniku ale po wymianie walkow i rozrzadu z tego co w historii pisalo .. ogolnie maska do malowania bo za***iście odpryskow jest i zamalowane sa lakierem nie pod kolor hyhy
msk Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 czyli gasić podjar ?[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 19:01_________________________________________________a oglądałeś samochod moze z maxbmx ? to by wyjaśniało zbieg okoliczności
bakuś Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Za tą cenę... Z wiadomym przebiegiem i tylko odpryskami na masce. Ja bym się konkretniej przyjrzał...
msk Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 powiem wiecej, cena jest sporo mniejsza niz ta z aukcji
Andrzej88 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 27 tys :gwizdanie: Tanioo... [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 19:13_________________________________________________To jaka jest ta cena?? Nie ma okazji ...
msk Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 kurde niewiem czy w tej cenie warto patrzeć wogóle na przebieg. kiedyś oglądałem 2.5 280tyś przebiegu i ogólnie ze wszystkich jakie idziałem odkąd szukam to ona była najlepsza. pytanie do piter. czy mozesz cos wiecej powiedzieć o oględzinach / jakieś własne uwagi sam nie wiem [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 19:17_________________________________________________25, nie wiem czy okazja czy nie . w moim zasięgu
Wihajster Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 kurde niewiem czy w tej cenie warto patrzeć wogóle na przebieg. kiedyś oglądałem 2.5 280tyś przebiegu i ogólnie ze wszystkich jakie idziałem odkąd szukam to ona była najlepsza. pytanie do piter. czy mozesz cos wiecej powiedzieć o oględzinach / jakieś własne uwagi sam nie wiem [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 19:17_________________________________________________25, nie wiem czy okazja czy nie . w moim zasięgu jeżeli auto nie bite a silnik po vagowaniu bedzie ok to można brać myslę
piter220v Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 czyli gasić podjar ?[br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 19:01_________________________________________________a oglądałeś samochod moze z maxbmx ? to by wyjaśniało zbieg okoliczności ta z maxem ogladalem ... ogolnie ja bym autko wzial ... sprawdzic go dokladniej i brac .... i jest co dokladac
msk Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 no bo jemu pokazywałem aukcje wcześniej, a ogólnie chciałem kupić jego furke pewnie dlatego tez szuka. h*j sprawdze sobie. i tu wroce do początku mojego wątku. gdzie
proton2 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Przy tej cenie bym się nawet nie zastanawiał, jeśli nie była bita. Do tego quattro. Ma bi-xenony, ciekawe czy oryginalnie były, bo zderzak z S4 jest włożony. Pisze, że tempomat jest, a manetki brak, więc coś nie do końca się sprzedający orientuje. W tym roczniku już były lepsze te V6-tki, co nie znaczy, że ten nie może być nie zajechany, ale trochę więcej będzie można powiedzieć po podpięciu VAG-a. Do obejrzenia przez mechanika. Vaga mogę zapiąć i się zobaczy co z silnikiem.
piter220v Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 waga nie podpinalismy bo nie mialem przy sobie .. ale szybko i sprawnie mozna to zrobic ... reszta autka .. fajne fele .. parktronic .. ogolnie lekko zaniedbany .. mala dziura w podsufitce ale ja to juz przechodzilem .. da sie zrobic .. co tam reszta .. silnik chodzi jak moj czyli ku.rwa dobrze (jakby siemian cos chcial napisac) ... maxowi juz mowilem zeby bral
slodki79 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 kurde niewiem czy w tej cenie warto patrzeć wogóle na przebieg. kiedyś oglądałem 2.5 280tyś przebiegu i ogólnie ze wszystkich jakie idziałem odkąd szukam to ona była najlepsza. pytanie do piter. czy mozesz cos wiecej powiedzieć o oględzinach / jakieś własne uwagi sam nie wiem [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 19:17_________________________________________________25, nie wiem czy okazja czy nie . w moim zasięgu jeżeli auto nie bite a silnik po vagowaniu bedzie ok to można brać myslę Po lampach widać,że bixenon nawet.c**j z maską wszyscy mamy odpryski i do malowania
piter220v Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 slawek to jest bixenon ? po czym to widac ? [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 19:35_________________________________________________a dokladniej?
Wihajster Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 slawek to jest bixenon ? po czym to widac ? [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 19:35_________________________________________________a dokladniej? widac widać
slodki79 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 slawek to jest bixenon ? po czym to widac ? [br]Dopisany: 08 Grudzień 2009, 19:35_________________________________________________a dokladniej? Po czarnych wkładach lamp Ty k**wa "Sławku"
msk Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 a lusterka? to są orginalne z nowszej wersji? czy ki ch. ? ogólnie ktoś tam coś próbował upgrejdować widać, nawet po tarczach cham. ciekawe czy mi tam 16stki koła zimowe wejdą, tarcze są wieksze? widać na oko ? ja sie nie znam wiec pytam. <nie śmiać sie>
piter220v Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Po czarnych wkładach lamp Ty ku***a "Sławku" hyhyh poszedl skladac spadachron ... ale juz
Rekomendowane odpowiedzi