Wihajster Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 kto ma status moderowany? Oniak i Devastation czyli nawet vip dostaje
siemian Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 wow, to co przeskrobali... Powiało grozą...
Baddy Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 :hi: Pewnie na ręcznym jeździli... :polew:
H4mm3R Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Prezes widzę że czerwone piekło kupiłeś, bo do cz to Ty daleko niemasz Siemian dobrze, że ręcznego nie zaciągasz jak na noc auta ni garażujesz
Baddy Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 To taka wersja po lekkim tuningu, bez listew, posciagane zderzaki i widze ze prog tez juz sie powoli sciaga...
siemian Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Piotrek odkrył taki nowy komis, jest nim podobno zachwycony. Ceny miód malina... Codziennie jeździ i ogląda nowe cacka... Tylko mówi że taki wybór że nie może się zdecydować... Autka podobno pachną jeszcze nowością... Nawet podesłał mi gdzies jakąs fotke tego placu. Hmm... gdzie ono jest... o mam
Wihajster Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Piotrek odkrył taki nowy komis, jest nim podobno zachwycony. Ceny miód malina... Codziennie jeździ i ogląda nowe cacka... Tylko mówi że taki wybór że nie może się zdecydować... Autka podobno pachną jeszcze nowością... Nawet podesłał mi gdzies jakąs fotke tego placu. Hmm... gdzie ono jest... o mam widzę,że pokazujesz fotke jak szukałeś swoje B7 Widać wyraźnie kolor twojego auta w szczękach tej maszyny
siemian Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Motto Piotrka + = [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 10:20_________________________________________________ Piotrek odkrył taki nowy komis, jest nim podobno zachwycony. Ceny miód malina... Codziennie jeździ i ogląda nowe cacka... Tylko mówi że taki wybór że nie może się zdecydować... Autka podobno pachną jeszcze nowością... Nawet podesłał mi gdzies jakąs fotke tego placu. Hmm... gdzie ono jest... o mam widzę,że pokazujesz fotke jak szukałeś swoje B7 Widać wyraźnie kolor twojego auta w szczękach tej maszyny Twojego też...
Baddy Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Piotrek odkrył taki nowy komis, jest nim podobno zachwycony. Ceny miód malina... Codziennie jeździ i ogląda nowe cacka... Tylko mówi że taki wybór że nie może się zdecydować... Autka podobno pachną jeszcze nowością... Nawet podesłał mi gdzies jakąs fotke tego placu. Hmm... gdzie ono jest... o mam widzę,że pokazujesz fotke jak szukałeś swoje B7 Widać wyraźnie kolor twojego auta w szczękach tej maszyny Obaj macie ten sam kolor..... :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Piotrek odkrył taki nowy komis, jest nim podobno zachwycony. Ceny miód malina... Codziennie jeździ i ogląda nowe cacka... Tylko mówi że taki wybór że nie może się zdecydować... Autka podobno pachną jeszcze nowością... Nawet podesłał mi gdzies jakąs fotke tego placu. Hmm... gdzie ono jest... o mam widzę,że pokazujesz fotke jak szukałeś swoje B7 Widać wyraźnie kolor twojego auta w szczękach tej maszyny A co źle kupił, nie jeden by taką srebrną strzałę chciał
siemian Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Nie no my kupiliśmy jedno i się podzieliliśmy. W sumie po dospawaniu tych kątowników z przystanków fajnie te autka wyszły... Kłopotem było tylko załatwienie całej betoniarki szpachli... Ale nie ma rzeczy niemożliwych A że nie było b7 to kupiliśmy b6. Ja wziąłem tył i przód sobie dorezałem z b7. Piotrek wziął przód i dorezał sobie ale na b5 bo mówi że to dobra solidna konstrukcja[br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 10:28_________________________________________________BTW. to nie jest ta dokładka której szukał piter? Tak w ogóle to świetne zdjęcie... Ale zawsze można zadzwonic zeby facet podesłał więcej fotek. A chyba cięzko jest to dostać... http://allegro.pl/item853912717_spoiler_zderzaka_audi_a4_s_line_01_05.html
mk4 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Wiem ze to Piter chce ale go nie ma chyba jeszcze
siemian Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 coś Potrkowi szwankuje ta druga oś skrętna...
Wihajster Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 coś Potrkowi szwankuje ta druga oś skrętna... własnie jechałem do Wojtka na zbieżność
wojtekce Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 coś Potrkowi szwankuje ta druga oś skrętna... własnie jechałem do Wojtka na zbieżność zbieżność wyszła w porządku :polew: :polew:
GRYFI Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 coś Potrkowi szwankuje ta druga oś skrętna... własnie jechałem do Wojtka na zbieżność albo od wojtka po zbieżności
Rekomendowane odpowiedzi