proton2 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 pany może zorganizujemy wyjazd w środę do jastrzebia będą katowiczanie i gliwiczanie No ciekawy pomysł, ja chętnie wpadnę. Możemy przenieść nasz środowy spot tam U mnie problem może być taki, że istnieje prawdopodobieństwo mojego nie wyrobienia się na czas.
bakuś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 :hi: wyjazd by był wporzo a to auto to chyba dużą cenę ma Cena jest jak najbardziej odpowiednia. Ja kilka takich ibiz i polówek tylko, że z klimatyzacją sprzedawałem w cenie 10-11tyś, a kombi nawet za 14...
godzic Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 okej skoro tak mówisz nie lepiej dopłacić trochę i a4 kupić hehe a ta ibizka to do opłat z tego co widze[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 00:14_________________________________________________ hahaah
bakuś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 No nie wiem czy raz tyle to tylko trochę...
moicz Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 jak po świętach ? ja jestem pełny :> ogólnie spoczko a tak wogóle to
H4mm3R Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 btw H4mm3R piękne masz te ledy kiedy mi wyrezasz Może do Wielkanocy będą to już rezasz dla mnie :gwizdanie: No lekko :gwizdanie: Siemian będzie mieć gotowe na walentynki
mk4 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 ELO btw H4mm3R piękne masz te ledy kiedy mi wyrezasz Może do Wielkanocy będą to już rezasz dla mnie :gwizdanie: No lekko :gwizdanie: no to już nie moge sie doczekać
miron78 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 ruszać tyłki i wpadać http://www.a4-klub.pl/smf/a_moze_by_tak_spoty_jastrzebie_zory_wodzislaw-t100893.0.html nic tylko w tym BB byście siedzieli.................jak emeryty jakieś Ps. Siemian oczywiście jak Ci nie pasuje to nie nalegam - innym razem wpadniesz[br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 11:03_________________________________________________Zielony - będziesz ? ostatnio coś tam wspominałeś że musimy się spotkać, chciałeś żebym Ci coś na forum wytłumaczył :gwizdanie: no to w środę masz okazję
moicz Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 ruszać tyłki i wpadać http://www.a4-klub.pl/smf/a_moze_by_tak_spoty_jastrzebie_zory_wodzislaw-t100893.0.html nic tylko w tym BB byście siedzieli.................jak emeryty jakieś ja będę na 90% chyba że coś wypadnie
siemian Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 no prze jaja inter-welm uznał mi gwarancje na chłodnice recyrkulacji spalin...
mk4 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 no prze jaja inter-welm uznał mi gwarancje na chłodnice recyrkulacji spalin... :oklaski: to wielki plus dla nich
siemian Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 jednak szansa 79% na szczęście dziś wg. Facebooka to nie przelewki [br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 13:01_________________________________________________ no prze jaja inter-welm uznał mi gwarancje na chłodnice recyrkulacji spalin... :oklaski: to wielki plus dla nich W normalnym kraju z normalnym podejściem do klienta było by to standardem... W Polsce jak uznają coś co jest ich obowiązkiem- jest to wielki plus...
godzic Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 jednak szansa 79% na szczęście dziś wg. Facebooka to nie przelewki [br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 13:01_________________________________________________ no prze jaja inter-welm uznał mi gwarancje na chłodnice recyrkulacji spalin... :oklaski: to wielki plus dla nich W normalnym kraju z normalnym podejściem do klienta było by to standardem... W Polsce jak uznają coś co jest ich obowiązkiem- jest to wielki plus... w normalnym kraju to klient nie grzebie przy swoim aucie, i mają pewność że jeśli coś popsuli to tylko oni :hi: :hi: kto jedzie na to jastrzębie bo ja też bym się wybrał ?
mk4 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 http://wiadomosci.onet.pl/2102059,16,koniec_z_kacem_stworzono_substytut_alkoholu,item.html
godzic Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 hahaha Gyfi na pewno nie bo nie ma stacji po drodze hehehe [br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 13:49_________________________________________________ http://wiadomosci.onet.pl/2102059,16,koniec_z_kacem_stworzono_substytut_alkoholu,item.html no to co na spocie wszyscy najebka totalna... po tabletce i powrót do domu
wojtekce Opublikowano 28 Grudnia 2009 Opublikowano 28 Grudnia 2009 jednak szansa 79% na szczęście dziś wg. Facebooka to nie przelewki [br]Dopisany: 28 Grudzień 2009, 13:01_________________________________________________ no prze jaja inter-welm uznał mi gwarancje na chłodnice recyrkulacji spalin... :oklaski: to wielki plus dla nich W normalnym kraju z normalnym podejściem do klienta było by to standardem... W Polsce jak uznają coś co jest ich obowiązkiem- jest to wielki plus... w normalnym kraju to klient nie grzebie przy swoim aucie, i mają pewność że jeśli coś popsuli to tylko oni :hi: :hi: kto jedzie na to jastrzębie bo ja też bym się wybrał ? ja jade
Rekomendowane odpowiedzi