kamilvolt Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 http://moto.allegro.pl/item870132668_audi_a4_super_stan_polecam.html
mk4 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 :hi: Piter trza było dzwonić , że jedziecie slizgać sie trza jeszcze ten parking w kozach obadać .. tyle, że jest on pod lekkim kątem.
wojtekce Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 strzała ale dzisiaj gołoledź :gwizdanie:
siemian Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 przeceż Ty pierdoło odpoczywałeś, bo jesteś wiecznie zmęczony Zresztą chłopaki zrobili pewnie granice mocy 140koni w góre bo to wstyd mieć mniej więc i tak byś nie mógł jechać Ja mam dzisiaj kaca giganta i nic mi sie nie chce
wojtekce Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 przeceż Ty pierdoło odpoczywałeś, bo jesteś wiecznie zmęczony Zresztą chłopaki zrobili pewnie granice mocy 140koni w góre bo to wstyd mieć mniej więc i tak byś nie mógł jechać Ja mam dzisiaj kaca giganta i nic mi sie nie chce jak zawsze
siemian Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 wojtuś... Ty sobie uważaj Bo nie będe do Ciebie przyjezdzał i umrzesz z tęsknoty
wojtekce Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 wojtuś... Ty sobie uważaj Bo nie będe do Ciebie przyjezdzał i umrzesz z tęsknoty aaaa właśnie dawno Cię nie było
mk4 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 wojtuś... Ty sobie uważaj Bo nie będe do Ciebie przyjezdzał i umrzesz z tęsknoty aaaa właśnie dawno Cię nie było Wojtuś powinieneś się cieszyć wolnością
siemian Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 wojtuś... Ty sobie uważaj Bo nie będe do Ciebie przyjezdzał i umrzesz z tęsknoty aaaa właśnie dawno Cię nie było Spoko, w tym tygodniu napewno Cie odwiedze [br]Dopisany: 09 Styczeń 2010, 11:33_________________________________________________http://www.sadistic.pl/jak-zestresowac-skaczacego-na-bungee-vt28476.htm :polew:
GRYFI Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 ten koleś wygląda trochę jak wihajster
wojtekce Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 ten koleś wygląda trochę jak wihajster może to on
Baddy Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Powitać, co słychać w wielkim świecie?
proton2 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Co tu tak cicho dziś ? :> Ja rano wyszedłem z domu to myślałem, że nie wyjadę, miałem normalnie czysty lód na drodze. Ledwo się mogłem na nogach utrzymać Miałem trochę stracha, że jak wyjadę na drogę to się zatrzymam dopiero na takiej zaporze betonowej, ale jednak dało radę :>
moicz Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 a ja popstrykałem troszeczkę dziś http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_moje_a4-t86567.15.html i zrobiłem mały update
Rekomendowane odpowiedzi