MARiOLiNi Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Właśnie wróciłem z Krk... jeszcze nigdy nie widziałem, żeby tyle tirów wyprzedzało osobówki. Jeden sku*** na wlocie do Ustronia jak zobaczył jak śnieg sypie, to zwolnił do 20km, oczywiście na lewym pasie
siemian Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 czolem ) pisze od godzica bo jestesmy juz na takim etapie znajomosci ze mi zaufal :polew: hyhy i ku***a caly dzien sie do mnie nie odzywa .. nie amietam co mu zrobilem w nocy dzisiaj mowil ze mu caly czas zimno w tylek hyhyhyhyh [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 16:48_________________________________________________dobra ide po piwka .. mam ich z 8 + zolodkowa + co tam jeszcze wysepie od innych pozdro piter powiem Ci że masz taki niepowtazalny styl pisania postów ze jakoś od razu wiedziałem ze to Ty, nawet bez czytania :decayed:
bakuś Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 ale to nie organizują "eu" tylko Audi 80... wiadomo, że "eu" to margines... No niby tak,ale z tego co czytałem to będzie kilku z "eu" także ja rezygnuje. PS-do '80-tek' nic nie mam Powiedzcie mi proszę o co chodzi z tym ełu?! Na serio, bo już pare razy pytałem i nikt mi nie odpowiedział. Jakoś mnie nigdy nie ciągnęło na tamto forum, bo tu spoko ludzie są, ale nie kumam tej okropnej niechęci do tamtego?! czolem ) pisze od godzica bo jestesmy juz na takim etapie znajomosci ze mi zaufal :polew: hyhy i ku***a caly dzien sie do mnie nie odzywa .. nie amietam co mu zrobilem w nocy dzisiaj mowil ze mu caly czas zimno w tylek hyhyhyhyh [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 16:48_________________________________________________dobra ide po piwka .. mam ich z 8 + zolodkowa + co tam jeszcze wysepie od innych pozdro piter powiem Ci że masz taki niepowtazalny styl pisania postów ze jakoś od razu wiedziałem ze to Ty, nawet bez czytania :decayed: To samo chciałem napisać....
siemian Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 eu to są poprsotu kseroboje, którzy wszystko kopiują i zgapiają, a do tego uważają potem że to ich pomysł. Oczywiście nie wszyscy i pewnie większość userow forum nawet nie wie o tym że uczestniczą w akcji pt. kopiujemy. Ale chodzi o ludzi którzy zarządzają tamtym forum i mają coś do powiedzenia. A poza tym trzeba by przestudiować historie jak powstało eu... Ale mnie tu jeszcze nie było, znam to z opowieści, więc wypowiadać się nie chce
GRYFI Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 tak siemianku, to byłem ja i akurat pod sferą na rondzie fajnie dostawczak staranował babę w bravo na moich oczach bo się zatrzymała żeby puścić gostka w golfie przede mną.
ziemor Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Witam Ostatecznie potwierdziłem rezerwację sali 50 zł. tak jak pisałem za salę - jak będzie nas powiedzmy 20 to po 2.50 zł. więc myślę że jest w miarę tanio Wstępnie określiłem liczbę na 30 osób - więc nie zawiedźcie - oczywiście im więcej tym lepiej http://www.audi80.pl/lask-zlot-w-czechowicach-dz-07032010-info-w-1-poscie-vt35165.htm Ludzie Wy tu o wszystkim piszecie he he
wojtekce Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Witam Ostatecznie potwierdziłem rezerwację sali 50 zł. tak jak pisałem za salę - jak będzie nas powiedzmy 20 to po 2.50 zł. więc myślę że jest w miarę tanio Wstępnie określiłem liczbę na 30 osób - więc nie zawiedźcie - oczywiście im więcej tym lepiej http://www.audi80.pl/lask-zlot-w-czechowicach-dz-07032010-info-w-1-poscie-vt35165.htm Ludzie Wy tu o wszystkim piszecie he he jak narazie to nikt się nie wybiera
DAWIDBORI Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 nop tak to wyglada [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 21:55_________________________________________________http://www.milanos.pl/vid-10234-Wyklad-o-najwiekszej-czesci-ciala.html
wojtekce Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 http://www.milanos.pl/vid-10234-Wyklad-o-najwiekszej-czesci-ciala.html :polew:
proton2 Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Powiedzcie mi proszę o co chodzi z tym ełu?! Na serio, bo już pare razy pytałem i nikt mi nie odpowiedział. Jakoś mnie nigdy nie ciągnęło na tamto forum, bo tu spoko ludzie są, ale nie kumam tej okropnej niechęci do tamtego?! Co nieco jest TUTAJ
siemian Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 tak siemianku, to byłem ja i akurat pod sferą na rondzie fajnie dostawczak staranował babę w bravo na moich oczach bo się zatrzymała żeby puścić gostka w golfie przede mną. hmmm... tego nie zauważyłem... a dziwne bo obserowałem Cie już od poprzedniego ronda z Amerykanskiej restauracji na 1 piętrze w sferze. moglo mi umknąć bo piłem kawke
bakuś Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Powiedzcie mi proszę o co chodzi z tym ełu?! Na serio, bo już pare razy pytałem i nikt mi nie odpowiedział. Jakoś mnie nigdy nie ciągnęło na tamto forum, bo tu spoko ludzie są, ale nie kumam tej okropnej niechęci do tamtego?! Co nieco jest TUTAJ danke jestem juz na 9 str :>
H4mm3R Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Powiedzcie mi proszę o co chodzi z tym ełu?! Na serio, bo już pare razy pytałem i nikt mi nie odpowiedział. Jakoś mnie nigdy nie ciągnęło na tamto forum, bo tu spoko ludzie są, ale nie kumam tej okropnej niechęci do tamtego?! Co nieco jest TUTAJ danke jestem juz na 9 str :> Jak skończysz, to bądź tak dobry i streszcz mi to :> :hi:
siemian Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 :hi: Pany nie potrzebuje ktoś czegoś z Katowic bo jade wieczorkiem?
IKMA Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Pany odnośnie mojego pytania o olej to tylko jedna odpowiedź?? wojtekce daj jakąś dobrą rade:) Post strona wcześniej:)
Rekomendowane odpowiedzi