H4mm3R Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 o kurw.a ;( jechales sam? tak sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 ales urwaal dobrze ze ciebie nie pogniotlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilvolt Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Wojtek wyślij mi twój numer kom na PW i ty piter też jakoś nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 wie ktoś jak oglądnąć film z torenta jak ściągnęło mi się 96 małych plików do folderu?[br]Dopisany: 03 Maj 2010, 19:04_________________________________________________już nic udało się rozpakować [br]Dopisany: 03 Maj 2010, 19:34_________________________________________________dzięki piter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej88 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Jak leci? Ja byłem Wiśle od piątku aktywnie spędzać majówkę (czyt. pić ) krata za kratą, flacha za flachą szła przez całe 3 dni To już nie to zdrowie co kiedyś do takich imprez... ale nie powiem bo było rewelka, jutro do roboty ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 koniec bajki jutro praca:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 koniec bajki jutro praca:( ja ja ja praca jest chyba tylko dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 sprawa jest panowie: potrzebuje tytuł jakiejs dobrej komedii, moze byc inny gatunek ale film musi byc na prawde dobry Polecam "Prawo Zemsty" Grisza widziany w cz-dz :> tzn odcinek goczałkowice-czechowice Byłem na obiadku w restauracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 bylem dzis na gokartach w tychach polecam fajna zabawa lepszy tor niz w warszowicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 hejka bylem dzis na gokartach w tychach polecam fajna zabawa lepszy tor niz w warszowicach a ja słyszałem, że niby w bielsku jest fajny tor? Tak samo niby od niedawna w warszowicach mają nowe gokarty? Ale i tak najlepszy tor i najmocniejsze maszyny mają koło wodzisławia... all bakuś widzę że nowa ksywka zaskoczyła Nooo... Tak do mnie znajomi mówią, a baq_didila zauważyłem, że wielu osobom problem sprawiało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 ta wodzislaw gdzie tam cos jest?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Narazie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 ta wodzislaw gdzie tam cos jest?? Jak się jedzie na racibórz trzeba skręcić zaraz za takim skrzyżowaniem pod górkę w lewo i przejechać kilka kilo. Rewelka. Moglibyśmy się tam kiedyś wybrać w więcej osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 k**wa, gokarty nigdy nie miałem okazji jest ktoś chętny ? taką mała rywalizacje zrobić klubową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 Ja z wielką chęcią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 dobra to żeby się na gadaniu nie skończyło to trzeba to zorganizować czy mogę prośić moda o ankietę, o treści "Jesteś chętny na gokarty" o polach wyboru, tak, nie, tak-ale tylko bez siemiana potem ustalimy czas i miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 I ciekawe komu przypadnie to zorganizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 na razie zobaczmy ile osób się szarpnie [br]Dopisany: 03 Maj 2010, 23:41_________________________________________________ ty piter uważaj na odbyt, bo jestem tuż za tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 3 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 ooo kurde, mnie nawet nie widać na liście... Trzeba się podciągnąć trochę... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi