FuThe Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 http://otomoto.pl/audi-a4-wersja-exlusive-C12088596.html[/url] co sadzicie? Blaknący FIS - to to u mnie I Concert zmieniony:) A tak ogólnie to rok temu kupowałem w podobnej cenie AVANT'a z tego samego rocznika, więc jakoś bez szału... Nie mam elektrycznego fotela, ale mam za to grzane "prawie-kubły" - na pewno lepiej trzymają na boki niż taka "skóra". Podłokietnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 http://otomoto.pl/audi-a4-wersja-exlusive-C12088596.html co sadzicie? jeśli do końca serwisowane to niech ci wyśle vin auto juz sprzedane poczatkiem przyszlego tygodnia bedzie mial kolejne A4 z francji 97r za 11 tyśków i przejezdzajac przez okolice sie do mnie odezwie teraz prosba czy ktos z vagiem bedzie mial czas w blizej nieokreslonym czasie poczatku przyszlego tygodnia? by sie z nim spotkac i zobaczyc co to ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 auto juz sprzedane poczatkiem przyszlego tygodnia bedzie mial kolejne A4 z francji 97r za 11 tyśków i przejezdzajac przez okolice sie do mnie odezwie teraz prosba czy ktos z vagiem bedzie mial czas w blizej nieokreslonym czasie poczatku przyszlego tygodnia? by sie z nim spotkac i zobaczyc co to ma chcesz furacza dla siebie? czy dla kogos ? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 kto jedzie do kozubnika i gdzie się spotkamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 auto juz sprzedane poczatkiem przyszlego tygodnia bedzie mial kolejne A4 z francji 97r za 11 tyśków i przejezdzajac przez okolice sie do mnie odezwie teraz prosba czy ktos z vagiem bedzie mial czas w blizej nieokreslonym czasie poczatku przyszlego tygodnia? by sie z nim spotkac i zobaczyc co to ma chcesz furacza dla siebie? czy dla kogos ? ... kumpel chce kupić [br]Dopisany: 06 Maj 2010, 13:46_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 :hi:baddy moja sprzedaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 daj zdjecia samochodu i cene:decayed:[br]Dopisany: 06 Maj 2010, 16:47_________________________________________________ale czekaj to Ty jezdzisz tym czerwonym skladakiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 taa:P nie dam ci zdjec:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 ale czekaj to Ty jezdzisz tym czerwonym skladakiem? hehe :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 piter ty pewnie nie pojedziesz do Kozubnika z uwagi na zaistniałą sytuację? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 piter ty pewnie nie pojedziesz do Kozubnika z uwagi na zaistniałą sytuację? nie wiem .. nie mam pojecia .. jak nic sie nie bedzie dzialo to jasne ze pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 piter ty pewnie nie pojedziesz do Kozubnika z uwagi na zaistniałą sytuację? nie wiem .. nie mam pojecia .. jak nic sie nie bedzie dzialo to jasne ze pojade to jakby co to skąd jedziemy i o której? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 to jakby co to skąd jedziemy i o której? jakby co to ja bede tam na miejscu .. i tam sie gdzies zgadamy ... bo bede tam prawdopodobnie w poblizu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 czyli mnie wystawiasz świnio :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 czyli mnie wystawiasz świnio :polew: hehe wiesz ze to nie ode mnie teraz zalezy prosiaczku bede tam to daje ci znac od razu .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 no nic --sam sobie stworzę jednosamochodową kolumnę i przejadę ulicami Bielska i Kóz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KORSARZ-Fire Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Co to za wypad na kozubnik i jakis konkretny cel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Co to za wypad na kozubnik i jakis konkretny cel? masz wątek : http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_czaniec_bp_droga_kety_bielsko_biala-t126434.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 no nic --sam sobie stworzę jednosamochodową kolumnę i przejadę ulicami Bielska i Kóz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: To jest nas dwóch tylko gdzie i o której się ustawiamy?![br]Dopisany: 06 Maj 2010, 21:40_________________________________________________ http://otomoto.pl/audi-a4-wersja-exlusive-C12088596.html co sadzicie? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11375389 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KORSARZ-Fire Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 dziewiąty maja to niedziela jak szybciutko sprawdziłem - co oznacza że możliwe że się zjawię szczególnie że kozubnik to świetne miejsce i dawno tam nie byłem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi