Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Arturoo

4562

• siemian

3414

• Wihajster

2912

• H4mm3R

2689

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grisza, Hammer na następnym spocie budujemy rampę i ćwiczycie...

http://www.sadistic.pl/backflip-na-wozku-vt40880.htm

:)

:notworthy: Prze gigant... Siemian pod warunkiem że ty pierwszy... ja ci pożycze mój wózek !

oj chyba sie nie odważe... W końcu to ty masz z 280 kuni w aucie a nie ja :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

czolem z ranca :):hi:

grisza nie dasz rady backflipa zrobic ... nie to zebym podpuszczal .. ale nie dasz rady ;P

godzic "Weekendami studiuję informatykę i uwielbiam to robić. " :D:polew: :polew: :polew: uuuuuuwieeeeeeeeeeeelbiam :D

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

piter, a z toba wszystko w porzadku, ze tak wczesnie wstajesz non-toper? :kox::tongue4:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

piter, a z toba wszystko w porzadku, ze tak wczesnie wstajesz non-toper? :kox::tongue4:

te ....jest takie powiedzenie ... kto rano wstaje temu godzic daje :polew: :polew: :polew:

nie no looz .. wole wczesniej wstac i zrobic to co mam miec zrobione bo roboty po uszy :cool1:

Opublikowano
:hi: - chory jestem i nic mi się nie chce
Opublikowano

:hi: :hi:

siemian taki backflip to ja już dawno mam opanowany :tongue4::decayed:

wpadnij kiedy do Knurowa na trening :naughty:

[br]Dopisany: 21 Maj 2010, 09:15_________________________________________________http://allegro.pl/item1049593369_zderzak_audi_dtm_a4_s4_s_line_oryginal.html fajny zderzak :naughty:
Opublikowano

Siemka :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

heeeeeeelołłłł

Opublikowano

:hi:

Siemian w celach komercyjnych pozyczam sobie Twoje hasło: Codziennie budzę sie przystojniejszy, ale dzis to juz przesadzilem...

z gory dziekuje za pozwolenie :)

Opublikowano

podać Ci numer konta na które masz przelewać tantiemy? :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

podać Ci numer konta na które masz przelewać tantiemy? :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

tak, zdecydowanie podaj mi numer Twego konta :)

najlepiej z karta i pinem :decayed:

Opublikowano

tak, zdecydowanie podaj mi numer Twego konta :)

najlepiej z karta i pinem :decayed:

pohuja ci to i tak tam debet jest tylko ruszony :D

Opublikowano

czolem z ranca :):hi:

grisza nie dasz rady backflipa zrobic ... nie to zebym podpuszczal .. ale nie dasz rady ;P

godzic "Weekendami studiuję informatykę i uwielbiam to robić. " :D:polew: :polew: :polew: uuuuuuwieeeeeeeeeeeelbiam :D

no nie dam rady :gwizdanie: ... bo ja robie podwójnego backflipa jak już.... :polew: :polew:

To co ja już przeżyłem na tym wózku po pijaku :naughty::tongue4:

A tak apropo. macie może jakieś namiary w B-B na kogoś kto naprawia nawigacje ? spadła mi moja stara nawigacja i pękł panel dotykowy i kicha... musze wymienic, na allegro nie znalałem panelu.