Baddy Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Piotrze byles w tym szczyrku wczoraj?
FuThe Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Nie ma ktoś z was czasem pompki centralnego ze sprawnym wirnikiem? Mój się rozsypał w sobotę i potrzebuję najlepiej sam wirnik, albo pompkę z uszkodzoną elektroniką - sam sobie wymontuję... za flaszkę przyjmę Może być z innego auta - bo podobno pasują (np golf?) Zdravim!
godzic Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 :decayed: taki duży chłop a takie głupoty w głowie :gwizdanie:
wojtekce Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 GRYFI prosiłeś o fotki na razie tyle ale tu masz problem :gwizdanie: dobrze że rozebrane przed czasem zanim to koło zębate się rozpadło oto zdjęcie cienka kopia bo z telefonu ale pęknięcia obok gwintów wyraźne
GRYFI Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 GRYFI prosiłeś o fotki na razie tyle ale tu masz problem :gwizdanie: dobrze że rozebrane przed czasem zanim to koło zębate się rozpadło oto zdjęcie cienka kopia bo z telefonu ale pęknięcia obok gwintów wyraźne ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(dostaniesz takie koło gdzieś?
H4mm3R Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 GRYFI prosiłeś o fotki na razie tyle ale tu masz problem :gwizdanie: dobrze że rozebrane przed czasem zanim to koło zębate się rozpadło oto zdjęcie cienka kopia bo z telefonu ale pęknięcia obok gwintów wyraźne Było by nieciekawie.... To koło z pompy wodnej?
Wihajster Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 witam.Nie zła masakra by była gdyby to koło sie rozpadło
Wihajster Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 nie to jest koło wału korbowego nie ma znaczenia szkody by na pewno były
GRYFI Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 tak czy tak szkody będą w portfelu. ;( ;( ;( uszczelek kolektorów ssących nie da się uratować, co Wojtek? rozleciały się pewnie po zdjęciu kolektorów? [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 20:23_________________________________________________jak będę je musiał kupić w ASO to mam miesiąc z głowy ostatnio 1,5 miesiąca czekałem na o-ring w welmie - cwele
wojtekce Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 uszczelek kolektorów ssących nie da się uratować, co Wojtek? nie da sie
Wihajster Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 tak czy tak szkody będą w portfelu. ;( ;( ;( uszczelek kolektorów ssących nie da się uratować, co Wojtek? rozleciały się pewnie po zdjęciu kolektorów? [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 20:23_________________________________________________jak będę je musiał kupić w ASO to mam miesiąc z głowy ostatnio 1,5 miesiąca czekałem na o-ring w welmie - cwele Gryfi a mówiłem kupowac klekota to ty nie nie chce Ese
GRYFI Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 ale nawet jak stoi to fajnie wygląda :> no i zapowiada się że chwilę postoi.
DAWIDBORI Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 ale nawet jak stoi to fajnie wygląda :> no i zapowiada się że chwilę postoi. heeh nawet jak stoi fajnie wyglada:p
GRYFI Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 ale nawet jak stoi to fajnie wygląda :> no i zapowiada się że chwilę postoi. heeh nawet jak stoi fajnie wyglada:p he he śmiej się - nie chciałeś mi sprzedać bmwe za 3000 pln to chodzę na nogach
bakuś Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 ale nawet jak stoi to fajnie wygląda :> no i zapowiada się że chwilę postoi. heeh nawet jak stoi fajnie wyglada:p he he śmiej się - nie chciałeś mi sprzedać bmwe za 3000 pln to chodzę na nogach nie marudź! dobrze ci to zrobi
GRYFI Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 ale nawet jak stoi to fajnie wygląda :> no i zapowiada się że chwilę postoi. heeh nawet jak stoi fajnie wyglada:p he he śmiej się - nie chciałeś mi sprzedać bmwe za 3000 pln to chodzę na nogach nie marudź! dobrze ci to zrobi :polew: [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2010, 23:24_________________________________________________co powiecie na moje nowe autko? http://moto.allegro.pl/item1075333791_citroen_ax_1_0_teen_spot_przeglad_do_06_2011.html
Rekomendowane odpowiedzi