piter220v Opublikowano 19 Lipca 2010 Opublikowano 19 Lipca 2010 czolem siemian ... / / \ / \ | ) | O O / \_/\__/\ \ \ \ \ _\ \__ /__\ __ ) \\ _| // \_) // / `-'\ / / \ / | | | | | | \ / \____/ `---' | | | |_ _| | |___) (___| [br]Dopisany: 19 Lipiec 2010, 15:21_________________________________________________42 sekunda :polew: Mazurek Dąbrowskiego Renault F1
siemian Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 mój synek widziałem że ostatnio podobnie się bawiłeś autem Hammera tam na polu obok pracy :decayed:
H4mm3R Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 mój synek widziałem że ostatnio podobnie się bawiłeś autem Hammera tam na polu obok pracy :decayed: Moim autem Wojek jeszcze w życiu nie trzymał kluczyków z mojej furman a co dopiero jeździł. Siemian Ty PAŁO :doh1:
wojtekce Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 mój synek widziałem że ostatnio podobnie się bawiłeś autem Hammera tam na polu obok pracy :decayed: Moim autem Wojek jeszcze w życiu nie trzymał kluczyków z mojej furman a co dopiero jeździł. Siemian Ty PAŁO :doh1:
siemian Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 tak Ci sie tylko wydaje A to w takim razie to pewnie było auto Dawida. Z daleka wyglądają podobnie, chociaż tak mi się wydawało że te kapselki na kołach mają więcej niż marne 18 cali
Rekomendowane odpowiedzi