proton2 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 No to trzeba wyrezać http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=113683.0
piter220v Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 kuuuurwa znowu ro***erducha a tak wogle to moja turbina chyba daje znac o koncu eksploatacji ...
siemian Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Helou slawek juz nic Spoko. Byłem poza biurem i nie wziąłem fona. looz .. chcialem sie tylko dowiedziec czy w tych naszych pazdziochach da sie wylaczyc poduche airbaga pasazera... ale chyba lipa woź ze sobą Vaga i wyłączaj. Piter była u mnie Twoja Kobieta z Twoją Latoroślą :decayed: no wiem sam ja tam wyslalem no wiem wiem. Mówiła że ją przysłałeś żeby troche ją podszkolić.A sex z Tobą wygląda podobno tak że wystawiasz d_upe i czekasz na godzica. :polew:
piter220v Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 no wiem wiem. Mówiła że ją przysłałeś żeby troche ją podszkolić.A sex z Tobą wygląda podobno tak że wystawiasz d_upe i czekasz na godzica. :polew: hyhy ... no tak siemianku ..nie musze ci chyba przypominac kto mnie za kolano chwycil w twoim aucie niby taki zarcik aaaaaaaaaaaaaahahahahahaa :polew:
DAWIDBORI Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni-2010-311443 polecam tytuł dosyc fajny hehe
Baddy Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 siema ponawiam temat podzielenie netka na 1,5 i 0,5 na dwa kompy tym razem mam do dyspozycji router LINKSYS model: WRT160N da rade?
FuThe Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Wg: http://www.benchmark.pl/mini-recenzje/Linksys_WRT160N-EU-2670.html mamy: "Coś, czego nie spotkamy w większości routerów, to QoS (Quality of Service) - podstawowe zarządzanie m. in. przepustowością łącza. Za pomocą np. adresu MAC możemy przydzielić mniejszy lub większy priorytet dla danego komputera." Więc można zaryzykować stwierdzenie, że "da się"... kwestia jak to się w konfiguracji i praktyce sprawdzi...
siemian Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 no wiem wiem. Mówiła że ją przysłałeś żeby troche ją podszkolić.A sex z Tobą wygląda podobno tak że wystawiasz d_upe i czekasz na godzica. :polew: hyhy ... no tak siemianku ..nie musze ci chyba przypominac kto mnie za kolano chwycil w twoim aucie niby taki zarcik aaaaaaaaaaaaaahahahahahaa :polew: fajnie było :polew: :polew: :polew:
GRYFI Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 muszą się te fele Tobie podobać ,o gustach nie będziemy gadać bo wiesz jak to bywa ,grunt to ,że Ci pasują-mnie się spodobały moje i kupiłem,Tobie polecam zrobić tak samo [br]Dopisany: 24 Sierpień 2010, 01:17_________________________________________________ Pierwszy ? GRYFI jeszcze śpi ? :polew: ja w robocie byłem już o 7 ale zajob od rana i nie dało sie wejść na forum
POPO Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 kto jutro bedzie? możę coś wymyślimy na jutro spontanicznego i gdzieś pojedziemy?
MARiOLiNi Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 flamingo w wiśle tylko trochę za wcześnie
bakuś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 flamingo w wiśle tylko trochę za wcześnie To jakiś lokal dla pedałów?
DAWIDBORI Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 nie wiesz co to za lokal jak by był dla pedałów to bys go pewnie znał :gwizdanie:
Arturoo Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2010 kto jutro bedzie? możę coś wymyślimy na jutro spontanicznego i gdzieś pojedziemy? A może w czwartek wpadnijcie do nas ? :gwizdanie: Grila nie mamy ale pogadać można ,papierocha zapalić. [br]Dopisany: 25 Sierpień 2010, 02:04_________________________________________________ nie wiesz co to za lokal jak by był dla pedałów to bys go pewnie znał :gwizdanie: Ciężkie działo zostało wytoczone :decayed: :polew:
bakuś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 nie wiesz co to za lokal jak by był dla pedałów to bys go pewnie znał :gwizdanie: hahahaha Kij, ale nazwę ma przednią... :polew:
GRYFI Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 no taka pogohga a ja na spota nie wpadnę niestety pierwszy raz ! ale wyskocze jutro do jastrzębia- jak mnie żona puści
proton2 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Helou Mnie chyba jednak też dziś nie będzie. Pogoda dopisuje więc trzeba wykorzystać czas na jazdę konną.
DAWIDBORI Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 flamingo club to jest klub wlasnie dla normalnych hetero
Rekomendowane odpowiedzi