Kowi87 Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Wie ktos moze czy są różnice pomiędzy klamką przednia prawą a tylnią prawą w wersjach poliftowych 99-01?? jestem na etapie wymiany wszystkich 4 klamek w swoim dupowozie, ze wzgledu na to że mi dwie odpadły, a klejenie nie pomaga. Mam założone nakładki chromowane i to przez nie tyle problemów. Odkleic to sie nie bardzo da te nakładki bez uszkodzenia zaczepów w klamce, wiec zostaje mi wymiana całych W ASO patrzyłem ile kosztuje sama wierxhnia cześć klamki cena okrutna 100zł gdzie za uzywke i to kompletna dałem 50zł za sztuke Według Etki różnice są... w numerach!!! bo schemat jest powielony poszukuje kompletu na przód, jak by ktos miał to pisac w wątku Ta klamka mnie interesuje czy podejdzie na przód http://www.allegro.pl/item741049550_klamka_a4_99_01_lift_prawy_tyl_przesylka_free.html [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 12:46_________________________________________________Jest ktoś w stanie potwierdzic czy przednia prawa i tylna prawa to to samo różniące sie tylko oznaczeniami???[br]Dopisany: 18 Wrzesień 2009, 11:00_________________________________________________Obie klamki niczym sie nie róźnią Na zdjeciu przesunieta jest blaszka blokująca zewnetrzną część klamki, po zablokowaniu przednia klamka prawa niczym sie nie rózni od tylnej prawej :gwizdanie: Jedyne róznice to oznaczenia klamek
SoMeS Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 niczym się nie różnią co innego jak miałbyś tam zamku lub inne pierdoły...
Rekomendowane odpowiedzi