mile_end Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja też mogę porozdawać zaproszenia tylko niech ktoś mi wyśle swój emali na pw
koziol1990 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 z tego co sie orientuje to nagrody nie są wysyłane do Polski ale informacja do podtwierdzenia.
Hugo Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 z tego co sie orientuje to nagrody nie są wysyłane do Polski ale informacja do podtwierdzenia. Są wysyłane.Już mnóstwo ludzi z Polski dostało nagrody.Ja już mam 2 koszulki Poniżej foto przykładowej nagrody przysłanej do PL
fidmac Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 mile_end ja by tez kciec jedno zypryszynie bo ja kciec dystywyc gory pryzyntow :kox: :kox: :kox: Ps.wysle mojego mail-a na priva. Z gory dzieki
czaja77 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 i ja mam zaproszenia pisać na pw,i podawać maila
wojciu0308 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Ja wogóle nie mam pojęcie jak się odpowiada na te pytania i gra, nie moge tego znaleźć. napisz np yes i zaliczone :> tez jestem na lockerz.com ale nic zamowic nie moge [br]Dopisany: 20 Styczeń 2010, 19:42_________________________________________________ z tego co sie orientuje to nagrody nie są wysyłane do Polski ale informacja do podtwierdzenia. Są wysyłane.Już mnóstwo ludzi z Polski dostało nagrody.Ja już mam 2 koszulki Poniżej foto przykładowej nagrody przysłanej do PL a jak to jest z tymi punktami jak sie zamawia i itd?? bo ja juz wczesniej zalozylem i obecnie mam okolo 230PTZ??
Peres Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 No własnie czy to nie jest kolejny fake???
Hugo Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 No własnie czy to nie jest kolejny fake??? Nie.Nagrody docierają
mile_end Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 uczulam żeby posprawdzać na necie czy sprzęt będzie w pełni działał w europi np Wii nie odpala europejskich gier (blokada regionalna) wszytki sprzęt elektryczny jest na 110V w USA więc trzeba albo konwerter albo ładowarkę kupować psp i ps3 nie mają ponoć blokad regionalnych
czaja77 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Poprosze zaprszenie na PW podaj maila
Hugo Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 PS3 Konsola ta nie posiada żadnej blokady regionalnej dla gier, tak więc gry kupione w Polsce (Europie) będą działać na naszej wygranej konsoli która będzie w systemie NTSC. Natomiast jeśli chodzi o filmy tu już nie jest tak fajnie, gdyż konsola posiada blokadę regionalną dla filmów DVD i Blu-ray. Xbox 360 Konsola ta posiada blokadę regionalną, jednak jest wiele gier które mają tkz. free region, oznacza to że takowa gra zadziała na każdej konsoli xbox 360. Przerobienie konsoli nie da możliwości odpalania gier PAL. Nintendo Wii Konsola posiada blokadę regionalną. Można ją przerobić by konsola czytała gry Pal i NTSC, ale wiąże się to z utratą gwarancji. PSP Sytuacja taka sama jak w PS3. Blokada regionalna jest, ale tylko na filmy UMD nie na gry.
fidmac Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Dostalem az dwa zaproszenia !!!!!!dzieki chlopaki :banan: :banan: :banan: :banan:
Hugo Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Pamiętajcie , że często zaproszenia lądują w folderze SPAM
Bieniek Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Pamiętajcie , że często zaproszenia lądują w folderze SPAM O wlasnie sprawdzilem i tam bylo.
czaja77 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Poprosze zaprszenie na PW smiley podaj maila
Rekomendowane odpowiedzi