Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lockerz.com

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Address Update: Please be sure that your address is entered in your account settings in this format:

House number & Street name on Address Line 1

Apartment number (if you have one) on Address Line 2.

Here's an example:

107 Main Street

Apartment 221.

And please remember to use standard English letters: "ë" should be "e", and "à" should be "a."

Nigdzie nie napisali, ze to dotyczy tylko USA i Kanady. Skoro napisali tez, zeby nie uzywac niestadardowych znaków to mysle, ze wiadomosc dotyczy wszsytkich:)

Opublikowano

jest jakiś bonus jeżeli zbiorę 20 przyjaciół którzy zarejestrują się z mojego zaproszenia? Czy tylko 2pkt za każdego?

Opublikowano

Przeczytaj uważnie... jest tam jeszcze napisane coś o t-shirt'cie. A więc po zebraniu 20 przyjaciół dostajesz więcej punktów, a także w nagrodę koszulkę. Aby ta koszulka mogła do Ciebie dotrzeć, musisz prawidłowo uzupełnić profil. W tym temacie jest napisane gdzie co wpisać. Powodzenia

Opublikowano
Address Update: Please be sure that your address is entered in your account settings in this format:

House number & Street name on Address Line 1

Apartment number (if you have one) on Address Line 2.

Here's an example:

107 Main Street

Apartment 221.

And please remember to use standard English letters: "ë" should be "e", and "à" should be "a."

Nigdzie nie napisali, ze to dotyczy tylko USA i Kanady. Skoro napisali tez, zeby nie uzywac niestadardowych znaków to mysle, ze wiadomosc dotyczy wszsytkich:)

Jakiś czas temu na FB napisali że przepraszają za zamieszanie związane z tym adresem. Ta wiadomość dotyczy tylko użytkowników z USA ! My mamy pozostawić tak jak było na samym początku czyli w Address 1 np. Warszawska 42/14...

Opublikowano

jedna osoba i 200 pkt :kox:

Opublikowano
  • Autor

Rzeczywiście Hugo, nie doczytalem tego na facebooku:)

Mi dzisiaj wybilo rowny 1000 ptz:D

Opublikowano

Jak odpowiedzieliście na dzisiejsze pytanie? Kto w końcu wygrał to Gramma. Bo wiem, że Eminem miał chyba ze 3 ale za inne albumy.

Opublikowano

Oni pytali kto wygra ...

Wczoraj był reedem a ja przegapiłem... ;( ;(

Opublikowano

Jak odpowiedzieliście na dzisiejsze pytanie? Kto w końcu wygrał to Gramma. Bo wiem, że Eminem miał chyba ze 3 ale za inne albumy.

Tam było pytanie o to kto według Ciebie powinien wygrać... [br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 17:32_________________________________________________

Oni pytali kto wygra ...

Wczoraj był reedem a ja przegapiłem... ;( ;(

O której?! :angry: Pół dnia i całą noc wczoraj siedziałem. :confused4:

Kij, że mam dopiero 40 ptz... :polew:

Opublikowano

No to jestem bezpieczny i co nie odpowiem, to będzie dobrze :good:

Opublikowano

Restock był wczoraj o 22.00 :wink4:

Opublikowano

a ja zawsze odpisuje YES albo No i zawsze dostaje punkty :polew:

Opublikowano

Oczywiście, że zawsze będziesz dostawał punkty bo tu chodzi o Twoją opinie na przeróżne tematy. Każdy ma inne upodobania, także nie mogło by być tak że jeżeli było by (przykładowo) pytanie na temat: Co lubisz z fast foodów? To, gdybyś odpowiedział hamburger to mógłbyś dostać punkty, a jak frytki to już nie. Ogólnie chyba wiadomo o co chodzi.

A co do restock :(... też niestety przeoczyłem...

Komuś się udało wcisnąć na stronę ok. 22 i coś zamówić? :)

Opublikowano

To dzisiejsze pytanie to chodzi o zmianę opony? Bo flat to też jest płaski

Opublikowano

To dzisiejsze pytanie to chodzi o zmianę opony? Bo flat to też jest płaski

:decayed::naughty:

Chyba warto by było podszkolić się troszeczkę w angielskim... :gwizdanie:

Opublikowano

Restock był wczoraj o 22.00 :wink4:

takie posty to :wallbash: jak byś napisał restock będzie jutro o 22 :decayed: to by się komuś przydała ta informacja :naughty:

w pytaniu chodziło o to czy jak złapiesz kapcia potrafisz wymienić koło (nie każdy musi znać angielski nie jest on językiem urzędowym w PL)

Opublikowano

Oj, dobra. Już nie rób z siebie takiego francuzika... :wink4:

Opublikowano

Domyśliłem się. A swoją drogą obrazek nie trafiony, bo raczej nikt do zmiany koła nie używałby wózka widłowego :)

Podobno ma przyjść jakiś e-mail do 3 lutego. Dostał już ktoś?

Opublikowano

Podobno ma przyjść jakiś e-mail do 3 lutego. Dostał już ktoś?

Congratulations to the hundreds of thousands of members around the world who will receive free gifts from Lockerz. You will receive a confirmation email by February 3rd.

Gratulacje dla setek tysięcy użytkowników na całym świecie, którzy otrzymają bezpłatne prezenty od Lockerz. Otrzymasz email z potwierdzeniem do 3 lutego.

Tak więc mail przyjdzie dla tych co zdobyli nagrody :hi:

Opublikowano

Jeśli jest jeszcze ktoś kto chciałby zaproszenie to proszę mi wysłac swojego maila na PW :wink4: