sokolnh Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 witam szanownych ludzi, jako że jestem fanem Audi i miałem już ich troche więc po sprzedaży eSy kupiłem nic innego jak bmw 3 w budzie e91 czyli touring bądz avant z silnikiem 320d samochód jest całkiem dobrze wyposażony: obrotomierz wycieraczki schowek dywaniki no i rózne tego typu bajery pozdrawiam
sokolnh Opublikowano 17 Września 2009 Autor Opublikowano 17 Września 2009 kupiłem nowy dresik, a do audi srednio pasował
Tytus Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 piękna furka a nie wqurwia cię to pomarańczowe podświetlenie zegarów? fiaciury bodajże takie mają
sokolnh Opublikowano 17 Września 2009 Autor Opublikowano 17 Września 2009 4 paski czy 2?? :naughty: 4 2 są dla lamerów piękna furka a nie wqurwia cię to pomarańczowe podświetlenie zegarów? fiaciury bodajże takie mają nie, naprawde przyjemnie wyglada[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 23:14_________________________________________________ wreszcie poruchasz po to ją kupiłem
Tytus Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 wreszcie poruchasz po to ją kupiłem no co ty, przecież to kombi
sokolnh Opublikowano 17 Września 2009 Autor Opublikowano 17 Września 2009 wreszcie poruchasz po to ją kupiłem no co ty, przecież to kombi faktycznie moze chociaz takie polecą na nią tylko skąd ja wezme tyle eurogąbek :polew:
PABLO Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Kamil no furka widzę że daję radę Od tej budy w końcu ten środek wygląda dobrze bo w poprzednich wyglądał nie ciekawie. Jak ją zrobisz tak jak wyżej to będzie Cholera zaraz podjadę do Ciebie i się to przetestuje
Gość TrueOgre Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Fiaciki takie mają, fakt Tytus ale naprawdę fajnie się z takimi jeździ 200K zrobiłem punciakiem i było git Kamil furka bardzo fajna, czekam na jazdę próbną :gwizdanie:
Iverson Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 jak mogłeś przecież audi jest przemega , za***iście , najlepsze , najpiękniejsze , najszybsze, naj.............naj............naj , aż rzygać się chce , no i fajnie Sokół bardzo ładna , jedzie to jako tako z tym 2.0D :gwizdanie: , a ja se hondę kupię
hornet Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 fajna gablota. W głębi duszy mam dylemat między B7 a takim paździochem. Szkoda tylko że motur 2.0 a nie 3.0
Tukan Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 No fajny parch Ciekawe jak bedzie zima po zakretach
Dzo-Dzo Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 bardzo ladne autko ale najbardziej mi sie temat podoba :-) pozdrawiam i trzymam kciuki za dalsze mody
sokolnh Opublikowano 18 Września 2009 Autor Opublikowano 18 Września 2009 jak mogłeś przecież audi jest przemega , za***iście , najlepsze , najpiękniejsze , najszybsze, naj.............naj............naj , aż rzygać się chce , no i fajnie Sokół bardzo ładna , jedzie to jako tako z tym 2.0D :gwizdanie: , a ja se hondę kupię o dziwo własnie jedzie i to całkiem przyjemnie 8,7 do 100 w serii to chyba niezle z tym ze silnik ma inną charakterystykę niż tdiki, jest bardziej wysokoobrotowy nie ma takiego strzału mocy jak w audi przy 2 rpm tylko równo idzie do samego konca, naprawde bardzo fajnie fajna gablota. W głębi duszy mam dylemat między B7 a takim paździochem. też stałem przed tym wyborem i wybrałem jak wybrałem mysle ze lepiej
KOval81 Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Popieram wybór Kamil Precz z tendencyjnymi przekonaniami, że BMW to dla dresa i buraka. Za....ste auta i tyle jak dla mnie od pewnego rocznika. Moje następne też będzie BMW, albo A6C6 Po modach będzie śliczniutka
Cristoforo Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 ładna zwłaszcza 3 w kombi na tych felgach np. 18 ori z BMW bedzie kozacko wyglądać bdb wybór ps. szybko sprzedałeś S3
miron78 Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 gratujuję furki - świerzy wyglądzik a planowane fele idmienią furke w 100% Chętnie oblukam na żywo za jednym ze zlocików ( tylko muszę się dowiedzieć kiedy Trzeńka nie będzie - to wpadnę )
Nowak_zg Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 mi te trojki podobaja sie dopiero po lifcie po prostu tyl mnie obrzydza... istny daewoo lanos ( ta wersja docelowa juz troche lepiej ( co nie znaczy ze dobrze ) bo ma sciemniony klosz ) ale po lifcie jest kox kiedy wstawiasz 19" i glebe ? ps. jak tam sie bawi idrive`m ? ps2. nie bedziesz chcial zrobic m-pakietu ? wg mnie wygladala by sporo lepiej ( kombiak w m-pakiecie: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8902587 )
Rekomendowane odpowiedzi