Siwy1122 Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Witam! mam takie pytanko, mam urwane zawiasy od podłokietnika (te na których trzyma sie podłokietnik przy otwieraniu) i trochę mnie to denerwuje bo jak chchę otworzyć podłokietnik to cala góra mi sie ściąga. Wolałbym to sam jakoś zrobić tylko nie mam pomysłu na to a nowa sama góra trochę dużo kosztuje. Więc proszę o opinie i porady.
audia4s4 Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Wymien cały podłokietnik bo ta góra nie wiem czy wystepuje osobno(mógłbys dac foto jak to wygląda)
Lukas Opublikowano 5 Maja 2007 Opublikowano 5 Maja 2007 Wymien cały podłokietnik bo ta góra nie wiem czy wystepuje osobno w B6 wystepuje bo Poziek ostatnio mienial sama pokrywke
hhacek Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 bo ta góra nie wiem czy wystepuje osobno w B6 wystepuje w B5 tez jest osobno bo kupowalem w ASO
Siwy1122 Opublikowano 6 Maja 2007 Autor Opublikowano 6 Maja 2007 hhacek - ile Ciebie ta przyjemność kosztowała ???? [ Dodano: 06-05-2007, 23:46 ] ????????????????
Rekomendowane odpowiedzi