Kosmita.!!!!!!!!!! Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Proszę o informacje co to za błąd.Sorki ale nie znam sie na tych błędach zapaliła mi sie kontrolka wygląda to jak silniczek.I raz już raz kasował mi koleś ale ponownie sie zapaliła,kiedyś miałem taką sytuacie że zgasła sama ale po paru dniach ponownie sie zapaliła.Kolesie gadają żeby nie smigać furakiem bo może coś sie stać.Prosze o pomoc bo kompletnie sie nie znam na tym.A furaczkiem sie śmga superasto,tylko ten silniczek razi po oczkach.
Pakero128 Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Witaj. Najlepiej abyś kolego znał numer błędu to coś więcej można byłoby powiedzieć o tym błędzie. A tak że święci się ten żółty silniczek to może świadczyć o wielu błędach i tak będzie trudno tobie pomóc . Najlepiej podepnij pod VAGa i wrzuc na forum ten błąd.
spanky Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Proszę o informacje co to za błąd.Sorki ale nie znam sie na tych błędach zapaliła mi sie kontrolka wygląda to jak silniczek.I raz już raz kasował mi koleś ale ponownie sie zapaliła,kiedyś miałem taką sytuacie że zgasła sama ale po paru dniach ponownie sie zapaliła.Kolesie gadają żeby nie smigać furakiem bo może coś sie stać.Prosze o pomoc bo kompletnie sie nie znam na tym.A furaczkiem sie śmga superasto,tylko ten silniczek razi po oczkach. jak Ci kolesie skasowali to popors ich przynajmniej o numer tego bledu .... tutaj wrozek nie ma ... p.s skasowanie bledy nie jest rozwiazaniem/naprawa problemu
antonio Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 skasowali błąd = skasowali walutę a problem dalej podepnij VAG i zobacz numer błędu
Kosmita.!!!!!!!!!! Opublikowano 25 Września 2009 Autor Opublikowano 25 Września 2009 Witam was.Bardzo was przepraszam ale jak już wiecie jestem nowicjuszem i nie zabardzo wiem co to VAG.Miałem wczesniej BMW 318i rok 93.Tam też kasowałem kilka błendów ale było to owiele łatwiejsze bo tam wystarczyło robic zwory i błędy sie kasowało oczywiscie nie wszystkie.Tu w AUDIOLI jest inaczej.Prosiłbym o dokładniejsze wytłumaczenie mi co sie z czym je.Może jakiś schemacik.Podzękował.
antonio Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 VAG COM to program diagnostyczny którym się łączysz z autem poprzez interfejs diagnostyczny
darkopolo Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Na początek proponowałbym przeczytać "STICKY TOPICS" działu diagnostyka VAG.
Kosmita.!!!!!!!!!! Opublikowano 26 Września 2009 Autor Opublikowano 26 Września 2009 Witam .Mam pytanko bo jak kupiłem Audiolke to zerkłem na silniczek i widziałem że ma załorzony stożkowy filtr nie ma orginalnego.Czy może to być przyczyną tego że zapalił sie ten silniczek.????
grippen Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 jak już ktoś napisał na forum że nie mamy tu wróżek więc podepnij Vaga i zczytaj kod błędu to będziemy wiedzieć co z czym się je a tak to tylko wróżenie
Rekomendowane odpowiedzi