taktuś Opublikowano 16 Maja 2007 Opublikowano 16 Maja 2007 kolor jedynie słuszny+klasyczny AFN= bardzo ładna niunia
Pelex Opublikowano 20 Maja 2007 Autor Opublikowano 20 Maja 2007 Dzięki jeszcze raz za super opinie na temat mojej a co do grila to coś pomyśle ale napewno nie włoże ori bo moim zdaniem straci troche na wygłądzie.Pozdrawiam [br]Dopisany: 17 Maj 2007, 11:51 _________________________________________________Kierunki boczne już zmieniłem na białe wygląda super ale jakoś zdjęcia nie moge wrzucić żeby wam pokazać niewiem co się stało.
Gość dino Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 Ladne kombi a to zdjecie pod laskiem pierwsza klasa
blaster99 Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 zgadzam sie z przedmowcami, ten kolor jest the best w mojej opinii jeden z 3 najlepszych
soolek Opublikowano 24 Maja 2007 Opublikowano 24 Maja 2007 zgadzam sie z przedmowcami, ten kolor jest the best w mojej opinii jeden z 3 najlepszych Popieram - mam taki sam Ładniusio wygląda. Muszę szybciej ciułać kaskę, to też sobie zapodam podobne fele (samochodzik się jednak lepiej prezentuje), i światełka, i grilla i... skąd ja na to wszystko kasę wezmę A chipa by się jeszcze chciało
Rekomendowane odpowiedzi