resocjalizator Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Witam od pewnego czasu nie działa mi podświetlenie drzwi i naświetlenie na nogi jaka moze byc tego przyczyna? jest jakiś bezpiecznik odpowiedzialny za te lampki? chyba nie możliwe żeby się wszystkie żarówki spaliły. Pozdrawiam
ykk Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 s-liny w B5 tak mialy niestety.. [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2009, 19:31_________________________________________________14
resocjalizator Opublikowano 24 Września 2009 Autor Opublikowano 24 Września 2009 czyli to kolego ykk , bezpiecznik 14 ??
ykk Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Bezpiecznik nr 14 odpowiada za oswietlenie wnetrza
antonio Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 masz auto z FISem?? Czy jak otwierasz drzwi pokazuje, że rzeczywiście są otwarte?? I czy nie ma podświetlenia otwierając każde drzwi czy tylko jedne? np. kierowcy?
resocjalizator Opublikowano 24 Września 2009 Autor Opublikowano 24 Września 2009 autko z pół FIS em Tak jak otwarte drzwi pokazuje ze są otwarte nie ma podświetlenia w ogóle, w każdych drzwiach jak również podświetlania nóg, auto mam od paru miesięcy i wiem ze było, od pewnego czasu pewnie już nie świeciło a zwróciłem uwagę dopiero dziś
antonio Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 w takim razie zobacz bezpiecznik a tak na marginesie modelu B5 nie produkowano w 2002 roku i silnik zapewne masz AJM
resocjalizator Opublikowano 24 Września 2009 Autor Opublikowano 24 Września 2009 zgadza się silnik mam AJM , zaraz zmienię, a rok prod 2002 mam w dowodzie , jakim cudem sam się dziwie, czyżby wyjechał z salonu rocznikowo później? nie wiem.
antonio Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 wklepali Ci jako produkcję może rok pierwszej rejestracji
resocjalizator Opublikowano 24 Września 2009 Autor Opublikowano 24 Września 2009 hmm jednak to nie bezpiecznik bezp nr. 14 doświetlenie wnetrza, po wyjęciu gasnie doświetlenie środka z dachu czyli bezpiecznik jest dobry czy możliwe jest żeby sie spaliła jedna żarówka i nie będzie świecić całość ?
Nefryt Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Odgrzewam temacik bo mnie problem dotknął Tylko że u mnie przypuszczam oświetlenie padło przez montaż konsolki od gazu bo zażyczyłem sobie w tym schowku pod kierownicą po lewej (przez jakiś czas się męczyłem) i dziś go w końcu przerzuciłem do tunela środkowego żeby był lepiej widoczny i po rozbiórce tego plastiku pod kierą znalazłem leżący jakiś przekaźnik który wsadziłem z powrotem ale niestety podświetlenie drzwi i nóg nie wróciło wiec gdzie szukać dalej przyczyny, gdzieś w okolicy kierownicy jest jakaś kostka, przekaźnik który mógłby być odpowiedzialny za tą awarię ? (na pewno bezpiecznik nr 14 jest dobry)
m3e30 Opublikowano 19 Lutego 2014 Opublikowano 19 Lutego 2014 no właśnie mam to samo ani bezpieczniki ani żarówki który przekaźnik za to odpowiada ?
dim2000 Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 koledzy tez mam podobnie, z tym ze ja mam urwany ten uchwyt do przelączania przedniego oswietlenia na podsufitce. czy wy nawet jak przelaczacie to wam nie dziala? bo ja nie mam jak tego sprawdzic, musze poprostu wymienic.
Rekomendowane odpowiedzi