eMPe76 Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Witam Audimaniaków Zastanawiam się nad wymianą filtra kabinowego.Nie wiem czy wymienić teraz czy na wiosne.Robi sie chłodniej,szyby zaczynają już trochę parować.Na wiosne wymieniam wszystkie filtry i klocki hamulcowe.Może poczekać może nie?
Wihajster Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Witam Audimaniaków Zastanawiam się nad wymianą filtra kabinowego.Nie wiem czy wymienić teraz czy na wiosne.Robi sie chłodniej,szyby zaczynają już trochę parować.Na wiosne wymieniam wszystkie filtry i klocki hamulcowe.Może poczekać może nie? teraz wymień :gwizdanie:
mlodyy Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 wymien teraz i na wiosne koszt nie wielki a syf tam sie zbiera
Cuber Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Ja wymieniam srednio co 2-3 miesiace :gwizdanie:
eMPe76 Opublikowano 25 Września 2009 Autor Opublikowano 25 Września 2009 Ja wymieniam srednio co 2-3 miesiace :gwizdanie: Eeeee chyba nie za często?
darkopolo Opublikowano 25 Września 2009 Opublikowano 25 Września 2009 Ja wymieniam srednio co 2-3 miesiace :gwizdanie: Eeeee chyba nie za często? Hmmm...ja wymieniam w A6 wymieniam nawet co dwa miesiące(dużo jeżdżę).Tylko jak ktoś robi tysiąca miesiecznie to może co pół roku wymieniać ja przez pół roku robię 60000
eMPe76 Opublikowano 25 Września 2009 Autor Opublikowano 25 Września 2009 Dziękuje wszystkim.Jak trza to trza
Dev Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Ja wymieniam srednio co 2-3 miesiace :gwizdanie: :good: :good: :good: :good: :good: :good:
dudek_lu Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Wyjmij go i zobacz czy jest bardzo brudny. Filtr kabinowy syi sie najbardzie w okresie wiosenno letnim.
Rekomendowane odpowiedzi