MARCIN607 Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 czyli io jest to samo? ja właśnie szukam i myslę nad JOHNNY II ASC albo ALAN 48 PLUS MULTI. który radzicie?
soolek Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 President & Uniden to to samo - różnią się tylko brakiem homologacji i ceną. Za brak homolagacji jeszcze chyba nikogo nie udupili - przynajmniej nie słyszałem. Ja mam U 520xl + tego typu antenkę http://allegro.pl/item777559316_antena_cb_na_magnesie_lamana_tti_cb_x14_sklep.html (bardzo podobna, ale firmy nie pamiętam, bo koleś przywiózł, zamontował i opakowanie poszło w śmieci). Jest zadowolony. Zasięg jest wystarczający, a do garaży wjeżdżam bez ściągania i szorowania po suficie.
MARCIN607 Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 no właśnie 3paki więcej dac tylko za napis prezident to trochę lipa
aju Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 filtrują zaklócenia inaczej, na plus dla presidenta... wiem bo sam to przerabiałem na sobie
Karmel Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 filtrują zaklócenia inaczej, na plus dla presidenta... wiem bo sam to przerabiałem na sobie A ja mam inne zdanie. Miałem jednocześnie Unidena 520 i Johnny'ego II ASC. Presidenta kupiłem, aby sprzedać Unidena. Pojeździłem z Unidenem i Presidentem, posłuchałem i... sprzedałem Johnny'ego. Przewaga Unidena to głośniejszy głośnik, wyraźniejsza modulacja i duużo mniejsze szumy przy włączonym radiu (RF Gain na max, SQ na min, VOL na max.).
Rekomendowane odpowiedzi