akjam Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Hej Panowie! Zrobił to ktoś wreszcie? Bo nie wiem jak się za to zabrać...
luk88spider Opublikowano 23 Lutego 2010 Opublikowano 23 Lutego 2010 może ktoś chociaż powie co i jak trzeba potem przeprogramować bo z samym założeniem i podłączeniem to już zapewne wiecej osób da sobie rade...
sikszak Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 odgrzeję kotleta Ktoś już robił ten mod? bo jestem bardzo zainteresowany. Wystarczy zainstalować zamiast korbki silniczek czy trzeba wymieniać cały mechanizm szyby? nie liczę tego że wiązkę trzeba poprowadzić i potem kodować chodzi mi tylko o techniczne zainstalowanie silniczka> wystarczy tylko go zamontować w miejsc ręcznego pokrętła czy trzeba wymieniać całą ramkę okna?
alex181266 Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 odgrzeję kotleta Ktoś już robił ten mod? bo jestem bardzo zainteresowany. Wystarczy zainstalować zamiast korbki silniczek czy trzeba wymieniać cały mechanizm szyby? nie liczę tego że wiązkę trzeba poprowadzić i potem kodować chodzi mi tylko o techniczne zainstalowanie silniczka> wystarczy tylko go zamontować w miejsc ręcznego pokrętła czy trzeba wymieniać całą ramkę okna? wystarczy zamontować w miejsce korby
akjam Opublikowano 25 Lipca 2010 Opublikowano 25 Lipca 2010 Wszystkie graty leżą ale nie mam czasu się za to zabrać!
julo23 Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Ja też mam wszystkie graty. Brakuje mi tylko od kierowcy sterowania na boczku 4x szybą. Albo to w końcu zrobie ale brak czasu bo mam przeprowadzkę ale to w koncu komuś sprzedam komu zależy na tym modzie bardziej, bo leży mi to w garażu. (sterownik, boczki i silniczki) Ja sie ostatnio bardziej napaliłem na listy wykonczeniowe w chromie a na szyby elek. z tyłu mi przeszło.
wrclaguna Opublikowano 26 Lipca 2010 Opublikowano 26 Lipca 2010 Ja też mam wszystkie graty. Brakuje mi tylko od kierowcy sterowania na boczku 4x szybą. jakby co mam na sprzedaz
dwwasyl Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 Witam, Chciałbym właśnie zrobić taki mod u siebie (b7, sedan, mam elektrykę tylko z przodu). Mam 2 pytanka: 1)Ma ktoś może na sprzedaż komplet do takiego modu 2)Czy możecie polecić kogoś, kto to ogarnie za sensowną opłatą - Warszawa i okolice ?
kasiat Opublikowano 22 Lutego 2015 Opublikowano 22 Lutego 2015 Swoją drogą wszystko fajnie ,fajne autko przyjemna jazda i nagle widzisz korbki w tyle szok
Rekomendowane odpowiedzi