Flaha Opublikowano 11 Czerwca 2006 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Jak zostawię zapalone światła czy otwarte drzwi to panuje cisz zamiast piszczenia... Brzęczyk rezerwy działą normalnie (to są dwa?????) Jak się dostać pod deskę i gdzie go szukać??? Warto samodzielnie się grzebać?? [ Komentarz dodany przez: zdeniu: 21-12-2006, 22:44 ] :arrow: http://www.a4-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=59861#59861
Gość Murzyn Opublikowano 11 Czerwca 2006 Opublikowano 11 Czerwca 2006 heh mam podobny problem, tylko ze mi 2 nie dzilaja i tylko jak jest cieple auto, jak zimne dzilaja....da sie przyzwyczaic
dark79 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jak zostawię zapalone światła czy otwarte drzwi to panuje cisz zamiast piszczenia... Brzęczyk rezerwy działą normalnie (to są dwa?????)Jak się dostać pod deskę i gdzie go szukać??? Warto samodzielnie się grzebać?? u mnie to samo,brak dzwięku przy zostawionych światłach, szukłam na desce ale nic nie zalazłem i sumie się poddałem,moze jeszcze iedyś do tego wróce, ma ktoś schemat elktryczny deski ??
dark79 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 czy zimny czy ciepły nie brzęczy, czasami jak wyciągne deske, rozłącze wtyczki i włoże z powrotem to sie odezwie na jeden dzień i potem cisza
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 u mnie raz działa raz nie, nie wiem od czego to zależy.
Pikuś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Mi sie przypomnialo jak kiedys tez zauwazylem, ze mi nie brzeczy ani jak zostawie na kierunku, ani jak na swiatlach. Bylem zalamany ( prosze sie nie smiac ze mnie ), a co sie okazalo jak to sprawdzalem nie wyciagalem kluczyka ze stacyjki.
Wihajster Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 bez przesady przynajmniej ja bym sie nie przejał i nie robił tragedi z takiej pierdoly jak nie brzeczy to trudno wazne ze autko smiga jak talala :razz:
Pikuś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 bez przesady przynajmniej ja bym sie nie przejał i nie robił tragedi z takiej pierdoly jak nie brzeczy to trudno wazne ze autko smiga jak talala Oj widze, ze slabo o niunie dbasz. Ja to musze miec wszystko sprawne. Jesli jakies stuki, skrzypienie to zaraz szukam. Nie swiecilo mi podswietlenie popielniczki z zapalniczka, chociaz nie pale w aucie musialem to zrobic bo zle sie czulem. :mrgreen:
Wihajster Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 tez mi podswietlenie zapalniczki nie bangla ale narazie mnie to nie przeszkadza da sie z tym zyc
Gość Murzyn Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 piotr1602, takie pierdoly sa irytujace... a jak ichsie wiecej nazbiera... :roll:
pet3r Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 bez przesady przynajmniej ja bym sie nie przejał i nie robił tragedi z takiej pierdoly jak nie brzeczy to trudno wazne ze autko smiga jak talala Oj widze, ze slabo o niunie dbasz. Ja to musze miec wszystko sprawne. Jesli jakies stuki, skrzypienie to zaraz szukam. Nie swiecilo mi podswietlenie popielniczki z zapalniczka, chociaz nie pale w aucie musialem to zrobic bo zle sie czulem. :mrgreen: to juz jest mania ale mam podobnie tez lubie miec wszystko sprawne w aucie, z tym, ze ja nie lubie bawic sie elektryka, moje klimaty to raczej mechanika i takie rzeczy lubie sam naprawiac np nie moglem zniesc ulamanego uchwytu tylnej popielnicznki, klapka przez to dziwnie sie otwierala, popielniczka byla krzywo, itp. mimo tego, ze u mnie w aucie nie mozna palic, musialem miec to zrobione i zrobilem.
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 mam tak samo jak wy. Wszystko musi być perfekt. Ostatnio dostaję szału bo zaczęło mi coś skrzypieć za zegarami :mad:
Gość Murzyn Opublikowano 12 Czerwca 2006 Opublikowano 12 Czerwca 2006 OT moze wskoczyl Ci konik polny taki bonusowy brzeczyk...wracajac do tematu
Flaha Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2006 nie działa mi na zimno i na ciepło. A co do manii-mam tak samo, wk... mnie jak coś nie chodzi jak trzeba. Ale elektryki boję się za***iście i wolę sam nie grzebać. Chociaż, poczytałem na którymś z postów jak naprawić podświetlenie zapalniczki i popiołki i chyba to ruszę, bo też nie działa.. Hm.. czy nie sądzicie , że to jakaś typowa usterka?? Bo jak czytam to nie tylko mi się to pojawiło.. Ps. A może warto zarzucić taki temat - typowe usterki A4?? (chyba, że był i przegapiłem :razz: ) Jak zauważam do tej pory czytając posty to: uszczelki w drzwiach-słychać wiatr; klamki wewnętrzne, kłopoty z centralnym-otwiera albo i nie, no i często-to podświetlenie..
baskecior Opublikowano 14 Czerwca 2006 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Podłączam się pod temat. Nie syszę w moim A4 brzęczyka w chwili gdy właczone jest radio (fabryka) , lub załaczone światła. Oczywiście mowa o chwili gdy otwieram drzwi. Czy macie jakąś wiedzę w tym temacie, i czy nie jest to funkcja ktora się np programuje VAG`iem czy tez z panelu climatronica ?
Gość Murzyn Opublikowano 14 Czerwca 2006 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Vag'em niestey nie u mnie nie ma zadnych bledow, a nie dziala
Pikuś Opublikowano 14 Czerwca 2006 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Nie wiem jak u was ale u mnie po wyjeciu kluczyka ze stacyjki radyiko samo sie wylacza, a jesli wlacze je bez kluczyka to pogra tylko godzine i sie wylaczy. :mrgreen: Wiem, ze VAG-iem mozna wiele opcji uruchomic w naszych autkach. Ale czy ta sie da to nie wiem. Dla przykladu mozna wlaczyccos takiego, ze po ruszeniu automatycznie zamykaja sie wszystkie drzwi. Dodam, ze nie wiem jak to zrobic. :smile:
bratpit Opublikowano 14 Czerwca 2006 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Nie wiem jak u was ale u mnie po wyjeciu kluczyka ze stacyjki radyiko samo sie wylacza, a jesli wlacze je bez kluczyka to pogra tylko godzine i sie wylaczy. U mnie jest tak samo , wyciągam kluczyk radio przestaje grać , wtedy trzeba go ponownie wyłączyć i włączyć i gra bez kluczyka ale tylko jak piszesz około godziny i się wyłączy.
baskecior Opublikowano 14 Czerwca 2006 Opublikowano 14 Czerwca 2006 Dla przykladu mozna wlaczyccos takiego, ze po ruszeniu automatycznie zamykaja sie wszystkie drzwi. Dodam, ze nie wiem jak to zrobic. :smile: BYlbym tym zainteresowany, jesli kto wie jak to wlaczyc to proszę o info
Rekomendowane odpowiedzi