Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5-AEB] Przedmuchy w drzwiach kierowcy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich,mam problem z swoja audi przy predkosci 80 slychac szumy od strony kierowcy,zauwazylem ze szyby z lewej strony w drzwiach byly zmieniane,lub cale drzwi bo sa z rocznika 99 a ja mam auto 95

dmucha mi od strony glosniczka gornego,jak sciagnelem tapicerke z drzwi gabki te z drugiej strony lusterka byly,tylko zmartwilo mnie to gdy zamknelem drzwi bez tapicerki to tu nad zamkiem drzwi kierowcy jest przeswit normalnie na dlugosci 4 cm ,dlatego tez pewnie slychac przejezdzajace samochody jak bym mial okno uchylone lekko,drzwi trzeba dosc mocno zamykac i widocznie ocieraja mi rantem o slupek srodkowy az farbe zdarlo teraz panowie skad ta luka i ocieranie drzwi ?z zewnatrz widac ze spasowane wszystko jest ok szczeliny itp. aha i zastanawia mnie czy zakonczenie zderzaka przedniego powinno byc takie zeby nie bylo widac nadkola itp? jak otworze drzwi? z prawej strony jest zakonczone takim styropianem czarnym,moze przez ten blotnik wdmuc**je mi powietrze z przodu auta i pod uszczelke drzwi? co sadzicie na ten temat? sorrki ze tak sie rozpisalem ale musialem :)

Opublikowano

Do wyregulowania drzwi na zawiasach, a następnie ramka z szybą pod warunkiem, że masz wszystkie uszczelki i gąbki uszczelniające ok. Co i jak znajdziesz na forum.