dio Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Może być pod spodem albo na ścianie grodziowej. W A6 jest od spodu i wygląda to tak: zdjęcie ze strony www.a6klub.pl
tomek gdynia Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 nie widzicie że wątek dotyczy b7 a nie b6 inaczej wygląda odpływ...w b7 zakryty jest otuliną i sreberkiem ppoź...
dio Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 tomek 509174141 a nie zauważyłeś, że dopytują się też posiadacze B6? Poza tym dodałem zdjęcie z A6 C5, żeby chociaż było wiadomo czego mniej więcej szukać, a Ty jak już wiesz gdzie to jest, to możesz zrobić zdjęcie i wrzucić albo dokładnie opisać gdzie on się znajduje.
slawek5170 Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 auto było u mechanika, czyścili używali masę środków i co.... nadal śmierdzi. mechanik powiedział, że może to być uszkodzony parownik. zobaczymy co dalej
dio Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Gdybyś miał uszkodzony parownik to nie byłoby czynnika w klimie a nie smród w samochodzie.
slawek5170 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Dzisiaj zostawiłem auto u mechanika na cały dzień i zdiagnozował, że musi być nowa sprężarka bo ta co jest to już wcale nie kręci. więc czeka mnie wydatek, po którym, mam nadzieje (wielka nadzieje) klima nie będzie śmierdzieć
Rafi78 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Dzisiaj zostawiłem auto u mechanika na cały dzień i zdiagnozował, że musi być nowa sprężarka bo ta co jest to już wcale nie kręci. więc czeka mnie wydatek, po którym, mam nadzieje (wielka nadzieje) klima nie będzie śmierdzieć to by znaczyło, że sprężarka odpowiada za smród u mnie wszystko chodzi ok. mrozi super tylko po włączeniu klimy po dłuższym postoju 1-2 min wali także co ma piernik do wiatraka jak to mówią
slawek5170 Opublikowano 19 Lipca 2011 Opublikowano 19 Lipca 2011 też nie do końca to rozumiem, ale powiedział, że sprężarka juz prawie wcale nie działa, więc twierdzi, że to ona jest powodem[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2011, 17:40_________________________________________________padła cała klima. miałem opiłki w sprężarce. musiałem wymienić sprężarkę, chłodnicę klimy, parownik, no i układ przepłukiwany kilka razy. zapłaciłem prawie 2000zł za wszystko no i w końcu chłodzi i nie śmierdzi
Rafi78 Opublikowano 20 Lipca 2011 Opublikowano 20 Lipca 2011 u mnie też sytuacja wróciła do normy-odpływ z klimy był zatkany
Rekomendowane odpowiedzi