skrzyna Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 jak w temacie ...czy ktos moglby mi powiedziec jaki jest rozstaw srub do kol w b6? i jakies porady bo zamierzam kupic jakies ladne aluski tylko nie wiem czy 19" wejda? czy moze wybrac 18"? i ewentualnie na co zwracac uwage? obenie mam 16" i chcialbym jakies wieksze...za wszelka pomoc dzieki
kondziu81 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Witam. Rozstaw śrub to 5x112. U siebie ma 17" 225/45, ale mam chęć zmienić na 18" 225/40. Myślę, że 19 będą za duże a co za tym idzie wysokość opony będzie za niska i strasznie będzie waliło w czasie jazdy po naszych drogach.
Piechol Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 19" wchodzą, ale to już jest lekki hardcore masz obniżone zawieszenie?
skrzyna Opublikowano 3 Października 2009 Autor Opublikowano 3 Października 2009 nie...zawieszenie jest standartowe na poczatek myslalem o felgach...potem z czasem zabiore sie za inne elemnty autka....a co myslicie o chromowanch felgach?
Piechol Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 no to Ci od razu powiem, że na 18" a tym bardziej 19" beż obniżonego zawiasu będzie do kitu... chromom mówię nie
Młody Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Ale że ykk-a tu jeszcze nie ma to szok a tu mowa o chromie . Chcesz 18 to musisz zawias dać niżej ponieważ będzie wóz drabiniasty. A z tym chromem no cóż skoro Tobie się podoba a masz cos w chromie jeszcze w tej b6 ? i jaki kolor masz samochodu ? Pamiętaj rozstaw śrub 5x112 , Et do 35 do 45 osadzenie felgi 57.1
skrzyna Opublikowano 3 Października 2009 Autor Opublikowano 3 Października 2009 a panowie jak to jest z felgami od ww?pasuja do audi ?bo znalazlem takie jedne od ww eosa tylko nie mam pojecia czy pasowalby do mojej niuni.... ...kolor autka to bordo a chromu to tyle co w standardzie ...listwy w okolo szyb obramowka grilla i to tyle
Piechol Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 a panowie jak to jest z felgami od ww?pasuja do audi ?bo znalazlem takie jedne od ww eosa tylko nie mam pojecia czy pasowalby do mojej niuni... masz wyżej wszystkie najważniejsze wymiary :gwizdanie: raczej pasują, ale zależy z jakiego rocznika i modelu dana felga pochodzi...
skrzyna Opublikowano 3 Października 2009 Autor Opublikowano 3 Października 2009 no spoko.... tym bede sie kierowal....dzieki za wskazowki
Piechol Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 a jak będą wątpliwości to wklej aukcje z felgami czy tam kołami i ktoś doradzi na pewno
skrzyna Opublikowano 3 Października 2009 Autor Opublikowano 3 Października 2009 sek w tym ze koles niewiele info podal o tych aluskach ale juz do niego pisalem zeby podal detale link: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250505068231&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
Piechol Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 to chyba takie jak te: http://moto.allegro.pl/item760694913_vw_passat_b6_golf_touran_audi_kola_235_40_r18.html ale poczekaj jak koleś odpisze
skrzyna Opublikowano 3 Października 2009 Autor Opublikowano 3 Października 2009 odpisal...nie zna zadnych detali pozatym co jest podane w aukcji
Maciek80 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Kolego, nie WW tylko VW :gwizdanie: Uważam, że najpierw powinieneś obniżyć auto a dopiero potem założyć 18", w przeciwnym wypadku Audi będzie wyglądało jak terenówka i to badziewna A co do felg z linka - kwestia gustu - ja uważam że za taką kasę można kupić ładniejsze jakiejś dobrej firmy.
Reggi Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Felgi z VW do Audi to troszkę lipny pomysł Szukaj oryginalnych wzorów Audi .. 18
A-rek Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 a to musi byc jakas rewelacja zeby ja kupic i zalozyc na samochod? felga ladna i napewno duzo lepsza niz nie jedna inna alu
KOval81 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Fele kiszka - nie do audi, bo do VW pasują ładnie. Codo rozmiaru, to najpierw obniż autko, a później dobierz felgi (tym bardziej 18-19"), bo koszmarnie śmiesznie auto wygląda
elmo814 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 jak w temacie ...czy ktos moglby mi powiedziec jaki jest rozstaw srub do kol w b6? i jakies porady bo zamierzam kupic jakies ladne aluski tylko nie wiem czy 19" wejda? czy moze wybrac 18"? i ewentualnie na co zwracac uwage? obenie mam 16" i chcialbym jakies wieksze...za wszelka pomoc dzieki daj zawias od s-line i felunek 18 np.http://moto.allegro.pl/item751697567_nowe_felgi_18_5x112_mercedes_audi_vw_seat_skoda.html a co do chromu to ja bym szedł w matową czerń
Rekomendowane odpowiedzi