szachal Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Czesc. Czy mozliwa jest zmiana ustawien ECU z automatycznej skrzyni na manualna przy pomocy VAG-COM lub czy wogole jest to mozliwe?
szogun0 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Tak, można ECU przekodować.
midqard Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 http://www.vagcomforum.de/index.php?&&CODE=autologin&fromreg=1 cos o tym czytałem na tej stronie
szachal Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 Dzieki panowie za odpowiedz Poradzilbym sobie z angielskim ale niemiecki to dla mnie juz sciana . Czy na stronie erWin uda mi sie znalezc potrzebne informacje do przekodowania ECU?
szogun0 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Nie. Bo erWin jest płatny. Chyba, że masz abonament, to znajdziesz tam wszystko.
szachal Opublikowano 4 Października 2009 Autor Opublikowano 4 Października 2009 Wiem, zycza sobie 20 euro za dzien dostepu z mozliwoscia drukowania. Cholernie drogo i jak pierwszy raz sie czegos szuka to pewnie ciezko to znalezc. Dzieki za bezinteresowna pomoc . Teraz mam choc cien szansy na wyjscie z klopotow.
mateoosh Opublikowano 7 Października 2009 Opublikowano 7 Października 2009 podeslij mi numer sterownika
Rekomendowane odpowiedzi