gadam13 Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Szukałem ale nie znalazłem więc pytam. Czy w B5 można wymienić tuleję metalowo gumową dolnego wahacza a konkretnie tą do której mocowany jest amortyzator?
Sakul Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Wydaje mi sie że nie, ale gdyby mozna nawet było, to ja na twoim miejscu bym nie ryzykował.
rikardo Opublikowano 4 Października 2009 Opublikowano 4 Października 2009 Szukałem ale nie znalazłem więc pytam. Czy w B5 można wymienić tuleję metalowo gumową dolnego wahacza a konkretnie tą do której mocowany jest amortyzator? Może to i robią jakieś firmy trudniące się regeneracja wahaczy ale jak masz tą tuleje do wymiany to przypuszczalnie sworzeń też ma już luzy dlatego bezpieczniej zainwestować w nowy wahacz lemfordera.
marjon Opublikowano 11 Stycznia 2011 Opublikowano 11 Stycznia 2011 kazda tuleje metalowo gumowa w tym zawieszeniu da sie wymienic jak ktos sie uprze
kalik Opublikowano 12 Stycznia 2011 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja mam wymienione tuleje na dolnym tylnym wahaczu (banan). Robiłem to 3 lata temu, od tamtego momentu z 50 tys zrobiłem i luzów brak. Koszt 3 lata temu to 25-35zł za tuleję i 10zł za prasę.
Rekomendowane odpowiedzi