long-jackz Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 Zagadka Przekręcam kluczyk – słyszę klekotanie jakiegoś przekaźnika – rozrusznik nie kręci W tym samym czasie zamykają się wszystkie drzwi. I tak za każdym razem! Całe szczęście że stoję przed domem – co by było gdybym był na grzybach!!!
Armi Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 A lampki na desce rozdzielczej gasną?
long-jackz Opublikowano 5 Października 2009 Autor Opublikowano 5 Października 2009 Aż jeszcze raz wyskoczyłem przed dom! No faktycznie przygasają – tylko nie mówcie że w Audi przy wyssanym aku centralny sam zamyka drzwi! Zmieniłem VW na Audi i jeszcze czegoś takiego nie widziałem! Co ma centralny ze słabym aku?
Szymoonk Opublikowano 5 Października 2009 Opublikowano 5 Października 2009 gdy próbujesz odpalić cały prąd idzie w rozrusznik a gdy puszczasz prąd idzie w instalacje i do centralnego zamka ( u mnie otwierał )
long-jackz Opublikowano 5 Października 2009 Autor Opublikowano 5 Października 2009 Zobaczymy jutro po doładowaniu - troszkę się wystraszyłem i ździwiłem. Na razie dzięki.
Musashi Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 podejrzewam, ze masz zamontowany nieoryginalny alarm wlasnie z funkcja zamykania drzwi w czasie rozruchu
long-jackz Opublikowano 8 Października 2009 Autor Opublikowano 8 Października 2009 No i po kłopocie - faktycznie miałem "uszkodzoną" cele w aku. Wymiana aku i w drogę. Pierwszy raz aku padł mi tak nagle i definitywnie. Gość w hurtowni aku powiedział że faktycznie tak się dzieje. dzięki za podpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi