Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

jestem ciekaw jak ta walka się zakończy ale chyba przed czasem.... :cool1:[br]Dopisany: Sierpień 27, 2011, 23:04:27_________________________________________________ byczki tępo mają za***iste .... :kox:

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 161,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Póki co jestem mega pozytywnie zaskoczony.

za***isty był ten lewy Czagaeva :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 23:25_________________________________________________Szacun i jeszcze raz szacun dla Povetkina. Wątpiłem, że da radę, a on, proszę. PO tej 6 rundzie się zdołał podnieść i jeszcze wygrać.

Piękny boks w wykonaniu obu zawodników. Aż miło był patrzeć :good:

Opublikowano
  • Autor

moim zdaniem walka remisowa,byłem pewien że będziemy czekać na rewanż :cool1:

jeśli to prawda ze Powietkin spędził z trenerem tylko 3 tygodnie przed walką to był przygotowany bardzo dobrze... :good:

Opublikowano

niedługo poza walką kliczki i adamka będzie walczył Sosnowski :naughty:

Opublikowano

Sosnowski sam przyznał, że z jakimś bumem będzie się bił. Nie będzie czego oglądać moim zdaniem, Albert potrzebuje 2-3 walk.

Opublikowano

Dosłownie przed minuty dodane, przeczytajcie niżej w tym linku :evil:

http://adamek-kliczko.com/news.php

Opublikowano

a będzie gdzieś na otwartym kanale?

Opublikowano
  • Autor

może będziemy mogli obejrzeć na RTL-u.... :mysli:

Co prawda przedstawiciele Kliczki nalegali by przekaz RTL-u był w czasie walki niedostępny na terenie naszego kraju. Jednak jest to wbrew prawu i nie dojdzie do skutku.

Opublikowano

Ja składam się z kumplami i wykupimy PPV na cyfrze :decayed:

Opublikowano

Oszukali mnie! Banda złodziei polskich decydentów karwa!!!

reksio500.jpg

:decayed:

Opublikowano

to jest stronka na ktorej ludzi nadaja tv na zywo , puszczaja filmy , itd . Mysle ze na 100% ktos bedzie nadawal walke Adamka , mam taka nadzieje bo siedze w Finladii i to jedyne miejsce gdzie moge ja ogladnac . Ostanio ogladalem tam gale wojaka i walke povietkina ...

http://pl.justin.tv/directory/sports/boxing?order=hot&lang=all

Opublikowano

Możemy zrobić konferencje na skype, ustawie Wam kamere na TV i będzie kox :polew:

Opublikowano

hehehe smiej sie smiej , kto wie czy nie bedzie to jedyne wyjscie :D

Opublikowano
  • Autor

...na spokojnie się obejrzy powtórkę :cool1:

ja akurat mam wyjazd w sobotę do PL ... :naughty:

Opublikowano

Nie dość że tyle kasy mają z tego to jeszcze chcą na ludziach zarobić :wallbash:

Opublikowano

no wlalsnie z tego co slyszalem to ma nie byc zadnych reklam w tv dlatego kaza placic kase za ogldanie ....

Opublikowano

Zgadzam się i to jest dobra polityka bo przynajmniej nie będzie w trakcie oglądania proszków do prania i pampersów ale... TVP ma tyle kasy że mogli by spokojnie zapłacić za transmisje bez reklam. To wydarzenie na ogromną skale no ale cóż żyjemy w kraju gdzie nie ma żadnych priorytetów po za kasą :gwizdanie:[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 13:35_________________________________________________4 milionów złotych kosztuje telewizje typu (Cyfra, N'ka, Polsat) Transmisja w formacie PPV, biorąc pod uwagę że min. 1 milion ludzi w każdej z tych platform wykupi za 40 zł transmisje co już pokrywa koszty, każdy dodatkowy abonent to czysty zarobek :mysli::wallbash:

Opublikowano

Dlatego ja nie zapłacę za to. Reklamy tak czy siak będą, choćby te przed transmisją a i pewnie w trakcie też dowalą. Poza tym jak to jest, że za walkę Haye'a nie było trzeba płacić, a za walkę polaka taka konieczność jest? Trochę to patologiczne. :wallbash:

Opublikowano

Jest zakaz puszczania reklam w trakcie transmisji, wszystko ma być tak jak byś tam siedział :) ps. Gdzieś czytałem że można nawet komentatorów wyłączyć :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

Dwóch goście się będzie prało i połowa miasta wyłączona z ruchu ma być :wallbash: :wallbash: