Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Boks zawodowy w Polsce i na Świecie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
[br]Dopisany: Lipiec 30, 2011, 22:23:09_________________________________________________niech chłopaki trenują i obijają lamusów,a potem będzie szansa że młody narybek pokona starych braci Kliczko ... :naughty:
  • Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 161 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

niech chłopaki trenują i obijają lamusów,a potem będzie szansa że młody narybek pokona starych braci Kliczko ... :naughty

:good:
Opublikowano

...wydaje mi się,że McBride da sobie już spokój z boksem... :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

...wydaje mi się,że McBride da sobie już spokój z boksem... :gwizdanie: :decayed:

Może jeszcze będzie chciał dorobić do emeryturki, ale na pewno odpuści sobie walki z Polakami. :decayed:
Opublikowano

Może jeszcze będzie chciał dorobić do emeryturki, ale na pewno odpuści sobie walki z Polakami. :decayed:

Zdecydowanie. :gwizdanie: Wachu ładnie go zrobił, ale z drugiej strony McBride 0 przygotowania. Widać na pierwszy rzut oka, że wyszedł tylko po kasę. Przy walce z Adamkiem prezentował się 100x lepiej. :wallbash: Oby Wachu w samozachwyt nie popadł.

Opublikowano

Oby Wachu w samozachwyt nie popadł.

Dokłądnie. Ma chłopak potencjał
Opublikowano

Ma potencjał i super warunki fizyczne ale jeszcze dużo pracy przed nim bo jest jeszcze trochę drewniany

Opublikowano

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1,5 miliona euro za transmisje :doh1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
http://media2.pl/media/82267-walka-adamek-kliczko-w-canalplus-czy-polsacie.html

oby na otwartym polsacie :notworthy:[br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 01:31_________________________________________________w c+ też może być :)[br]Dopisany: 12 Sierpień 2011, 21:19_________________________________________________jest walka w TV ! http://media2.pl/media/82744-adamek-kliczko-w-systemie-ppv,-w-hd-za-48-zl.html

Opublikowano
  • Autor

w sobotę Czagajew-Powietkin będzie ciekawa walka .... :cool1:

Opublikowano

Pojedynek Adamek - Kliczko będzie można zobaczyć w Multikinie. Początek transmisji - 10 września 2011 roku o godzinie 21. Bilety w cenach: 39 zł (przedsprzedaż), 49 zł (w dniu wydarzenia)

Wydarzenie odbędzie się 22 kinach sieci Multikino: Bydgoszcz, Elbląg, Gdańsk, Gdynia, Koszalin, Kraków, Łódź, Poznań 51, Poznań Malta, Radom, Rumia, Rybnik, Sopot, Szczecin, Warszawa Ursynów, Warszawa Złote Tarasy, Warszawa Targówek, Warszawa Wola, Włocławek, Wrocław Arkady, Wrocław Pasaż, Zabrze.

Opublikowano
  • Autor

...no to zaczynamy waga ciężka

teraz Robert Helenius vs. Siergiej Liachowicz

i ...Alexander Powietkin vs. Rusłan Czagajew :kox:

mam nadzieje ze Powietkin sobie poradzi .... :cool1:

Opublikowano

Trochę brak mi wiary, ale też na to liczę :naughty:[br]Dopisany: 27 Sierpień 2011, 21:43_________________________________________________No nareszcie. Myślałem, że któryś wymiękł, bo reklamy chyba dobre 45 min. leciały :thumbdown: