truckmaniac Opublikowano 28 Czerwca 2012 Opublikowano 28 Czerwca 2012 No a w sobotę walczy znow Szpila...
PABLO Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Roy Jones Jr vs. Paweł Głażewski online. Transmisja tv live - 28 czerwca 2012 Szykuje się dobra walka
Tomeks Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 bedzie gdzieś w necie live? w upc niemożna wykupić tej walki w ppv:kwasny:
PABLO Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 bedzie gdzieś w necie live?w upc niemożna wykupić tej walki w ppv:kwasny: Nawet jak by było do wykupienia w HD to pierd^ ich bo raz za Adamka wykupiłem i dziękuje upc Oczywiście że będzie gdzieś, wystarczy włączyć program Sopcast na kompie i jedziesz z kanałami od arabów np.
wypsiu Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2012 Ja nawet się nie przymierzam do oglądania, bo jak dla mnie to jest żenujące że trzeba płacić za oglądanie walk pięściarzy którzy zaczynaj swoją przygodę w boksie i jeszcze nic nie osiągnęli a ich przeciwnicy to starzy wyboksowani byli pięściarze których tylko nazwiska jeszcze nie zostały zapomniane.... ---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 18:17 ---------- Tutaj można sobie oglądać dzisiejszą gale .... TVonline.strefa.pl | Telewizja Internetowa | Mecze na Żywo Kanał DrHTV3 DrHTV-3 - DrHTV.com.pl
ALBINEK Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Ja wykupiłem PPV i obejrzałem te walki , szkoda że w walce wieczoru oszukali naszego pięściarza. Co do Szpilki to walczył z zimną głową co mnie zaskoczyło. Chyba zaczął się uczyć .
domjenick Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 dla mnie- to co najmniej remis, ale biorąc pod uwagę, kto to jest RJJ-to nasz wypadł blado-nikt go nie zna i dlatego taki werdykt, bo musiał by zlać ostro Jonesa Jr'a, albo znokautować-wtedy nie ma wątpliwości, kto jest lepszy, a tak- to taka ostra wymiana petard z obu stron, ze wskazaniem na Polaka...
ALBINEK Opublikowano 3 Lipca 2012 Opublikowano 3 Lipca 2012 Szpilka w końcu zobaczył co to naprawdę waga ciężka , szczęka pęknięta w 2 miejscach . Na 5 miesięcy wyłączony .
wypsiu Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Opublikowano 7 Lipca 2012 Dzisiejszy wieczór zapowiada się dosyć ciekawie .... rewanżowa walka Proksa-Hope Władek Kliczko-Tony Thompson a za oceanem Przemek Majewski-Christem Fitzpatrickiem Tyson Fury - Vinny Maddalone http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=525UbWq0NQM
wypsiu Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Opublikowano 7 Lipca 2012 Dominik ja oglądam tutaj,niby Polsat tam ma później coś transmitować .... Tutaj można sobie oglądać dzisiejszą gale .... TVonline.strefa.pl | Telewizja Internetowa | Mecze na Żywo Kanał DrHTV3 DrHTV-3 - DrHTV.com.pl ---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:20 ---------- Teraz walczy Urbański z jakimś Węgrem i jak na razie przegrywa na punkty .... Ale co najważniejsze dzisiaj Janusz Pindera i Albert Sosnowski komentują tą gale .....
wypsiu Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Opublikowano 7 Lipca 2012 W 6 rundzie Thompson już zrezygnował z dalszej walki i te ciosy Władka były bite na gardę ale Tony uznał że to jest bardzo dobry moment aby się uwalić na matę i po świrować ....
domjenick Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 ...i piękna wygrana Proksy, choć te ręce mógł by trzymać trochę wyżej...to nie ten sam poziom, co Floyd Mayweather Jr.:whistling::whistling:
truckmaniac Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 No i ? Patrzę a tu jakaś walka Proksy? Tomek. Gdzie ta walka Kliczki?
wypsiu Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Opublikowano 7 Lipca 2012 Nie oglądałem walki Proksy ale z tego co przeczytałem to walka była jednostronna..... Jutro sobie obejrzę pewnie będzie jakaś powtórka... ---------- Post dopisany at 00:21 ---------- Poprzedni post napisany at 00:19 ---------- Artur właśnie się skończyła .... Jeśli niema transmisji w TV to ja zawsze gale oglądam tutaj Kanał DrHTV3 DrHTV-3 - DrHTV.com.pl
truckmaniac Opublikowano 7 Lipca 2012 Opublikowano 7 Lipca 2012 Karwa!!! się spóźniłem. Ale walka Proksy naprawdę dobra.
Rekomendowane odpowiedzi