Armi Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Był tu już taki jeden, któremu napisałem że przynosi wstyd klubowi naklejając na swoje "cudo" naszą naklejkę. Podwinął ogon, skasował zdjęcia i pewnie uciekł na eu. Ciekawe jak będzie tym razem
moskal Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Był tu już taki jeden, któremu napisałem że przynosi wstyd klubowi naklejając na swoje "cudo" naszą naklejkę. Podwinął ogon, skasował zdjęcia i pewnie uciekł na eu. Ciekawe jak będzie tym razem na eu. potrzebują userów wiec przygarną zbłąkaną owieczke Ja nic nie skomentuje bo nie ma żadnych fotek pokrótce ci przedstawie w podpunktach : 1. sonary z przodu 2. ledy chrom z tyłu (granatowy lakier auta) 3. obwódka szyb - chrom z metra (zapewne ykk mu podpowiedział na PW) 4. blenda na tylną szybe 5. szpojler na klapie 6. kumin Ultera z owalną końcówką al'a BMW serii 5 agro tuning wystarczy ?? wyobraziłeś sobie to cudo ???
_Solar_ Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 PABLO, coś w stylu twojej i Mojej też nie gniewaj się chłopaku ja tez mam duzo chromu, laminaty (czyt.super spojlery,zderzaki,nakładki na progi ) i naklejkę PAJONIER na tylnej szybie
PABLO Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Był tu już taki jeden, któremu napisałem że przynosi wstyd klubowi naklejając na swoje "cudo" naszą naklejkę. Podwinął ogon, skasował zdjęcia i pewnie uciekł na eu. Ciekawe jak będzie tym razem na eu. potrzebują userów wiec przygarną zbłąkaną owieczke Ja nic nie skomentuje bo nie ma żadnych fotek pokrótce ci przedstawie w podpunktach : 1. sonary z przodu 2. ledy chrom z tyłu (granatowy lakier auta) 3. obwódka szyb - chrom z metra (zapewne ykk mu podpowiedział na PW) 4. blenda na tylną szybe 5. szpojler na klapie 6. kumin Ultera z owalną końcówką al'a BMW serii 5 agro tuning wystarczy ?? wyobraziłeś sobie to cudo ??? No to już widzę ten bolid PABLO, coś w stylu twojej Masz coś do mojej :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi