Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] Proszę o radę

Gość Zimny Chirurg

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zimny Chirurg
Opublikowano

Witam

Mam na oku gablote z silnikiem AVF. I wiem tylko ze to pompki i ze ma niby 130 km. Prosze o powiedzenie mi cos na temat tego silnika. Moze ma ktoś taki i dobrze zna jego zalety i wady. Na co zwrócisz uwage podczas ogladania takie silnika .

Bede bardzo wdzięczny za wskazówki i rady.

Pozdrawiam

ZC

Opublikowano

Nie że ma niby tylko ma na 100% 130 i nawet więcej są bonusy :naughty: Silnik jest super mam go trzy lata i nic przy nim nie robiłem (wiadomo oleje ,filtry i rozrząd ale to postawa) Wad nie znam ponieważ ich nie miałem . :hi:

Gość Zimny Chirurg
Opublikowano

A co masz na myśli mówiąc ze mają jakieś bonusy

;)

ZC

Opublikowano

Więcej niż 131PS :)

Opublikowano

W grudniu minie 3 latka jak śmigam swoją .... wymieniłem złącze elastyczne i poduchę pod silnikiem bo się wysrała a po za tym to wszystko w porządku ( klocki , olej , filtry itp. ) Przyłącze się do opinii Kolegi Młody :notworthy::good:

Opublikowano

Panowie jakby każdy zakładał nowy wątek żeby się czegoś dowiedzieć o swoim samochodzie to nie dało by się użytkować tego forum.

Także kolego jeśli następnym razem wpadniesz na genialny pomysł założenia nowego wątku kliknij najpierw przycisk :szukaj: ...

Chyba nie chcesz żeby Twój nick był odbierany w kategorii tego że po przeczytaniu Twoich postów ludzie będą sobie chcieli zrobić krzywde, a Ty im będziesz musiał pomagać... :)

Pozdrawiam serdecznie

Gość Zimny Chirurg
Opublikowano

Panowie jakby każdy zakładał nowy wątek żeby się czegoś dowiedzieć o swoim samochodzie to nie dało by się użytkować tego forum.

Także kolego jeśli następnym razem wpadniesz na genialny pomysł założenia nowego wątku kliknij najpierw przycisk :szukaj: ...

Chyba nie chcesz żeby Twój nick był odbierany w kategorii tego że po przeczytaniu Twoich postów ludzie będą sobie chcieli zrobić krzywde, a Ty im będziesz musiał pomagać... :)

Pozdrawiam serdecznie

Spox

Dziki za rade. Ale chyba nie na temat. Mógłbyś być bardziej miły na 2 raz.

To co mówsz to mija sie z celem bo praktycznie kazdy temat juz był i byś musiał do wszystkich tak pisać.

i jak byśmy nie zakładali nowych wątków to po jakims czasie nie było by o czym rozmawiać bo to juz było i uzywaj "szukajki".

Po to są fora by sobie rozmawiać a to ze juz było to nie znaczy ze jest nadal aktualne.

Pozdro

ZC

Opublikowano

Pozdrawiam serdecznie

Spox

Dziki za rade. Ale chyba nie na temat. Mógłbyś być bardziej miły na 2 raz.

To co mówsz to mija sie z celem bo praktycznie kazdy temat juz był i byś musiał do wszystkich tak pisać.

i jak byśmy nie zakładali nowych wątków to po jakims czasie nie było by o czym rozmawiać bo to juz było i uzywaj "szukajki".

Po to są fora by sobie rozmawiać a to ze juz było to nie znaczy ze jest nadal aktualne.

Pozdro

ZC

kolego - post siemiana był przepełniony miłosierdziem (dziwię się czemu cię bardziej nie zganił).

Na drugi raz - najpierw :szukaj: - potem pytaj. na tym forum to 1 zasada.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...