Gość Zimny Chirurg Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Witam Mam na oku gablote z silnikiem AVF. I wiem tylko ze to pompki i ze ma niby 130 km. Prosze o powiedzenie mi cos na temat tego silnika. Moze ma ktoś taki i dobrze zna jego zalety i wady. Na co zwrócisz uwage podczas ogladania takie silnika . Bede bardzo wdzięczny za wskazówki i rady. Pozdrawiam ZC
Młody Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Nie że ma niby tylko ma na 100% 130 i nawet więcej są bonusy Silnik jest super mam go trzy lata i nic przy nim nie robiłem (wiadomo oleje ,filtry i rozrząd ale to postawa) Wad nie znam ponieważ ich nie miałem .
Gość Zimny Chirurg Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 A co masz na myśli mówiąc ze mają jakieś bonusy ZC
PIXI Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 W grudniu minie 3 latka jak śmigam swoją .... wymieniłem złącze elastyczne i poduchę pod silnikiem bo się wysrała a po za tym to wszystko w porządku ( klocki , olej , filtry itp. ) Przyłącze się do opinii Kolegi Młody
siemian Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Panowie jakby każdy zakładał nowy wątek żeby się czegoś dowiedzieć o swoim samochodzie to nie dało by się użytkować tego forum. Także kolego jeśli następnym razem wpadniesz na genialny pomysł założenia nowego wątku kliknij najpierw przycisk ... Chyba nie chcesz żeby Twój nick był odbierany w kategorii tego że po przeczytaniu Twoich postów ludzie będą sobie chcieli zrobić krzywde, a Ty im będziesz musiał pomagać... Pozdrawiam serdecznie
Gość Zimny Chirurg Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Panowie jakby każdy zakładał nowy wątek żeby się czegoś dowiedzieć o swoim samochodzie to nie dało by się użytkować tego forum. Także kolego jeśli następnym razem wpadniesz na genialny pomysł założenia nowego wątku kliknij najpierw przycisk ... Chyba nie chcesz żeby Twój nick był odbierany w kategorii tego że po przeczytaniu Twoich postów ludzie będą sobie chcieli zrobić krzywde, a Ty im będziesz musiał pomagać... Pozdrawiam serdecznie Spox Dziki za rade. Ale chyba nie na temat. Mógłbyś być bardziej miły na 2 raz. To co mówsz to mija sie z celem bo praktycznie kazdy temat juz był i byś musiał do wszystkich tak pisać. i jak byśmy nie zakładali nowych wątków to po jakims czasie nie było by o czym rozmawiać bo to juz było i uzywaj "szukajki". Po to są fora by sobie rozmawiać a to ze juz było to nie znaczy ze jest nadal aktualne. Pozdro ZC
endriuu Opublikowano 12 Października 2009 Opublikowano 12 Października 2009 Panowie jakby każdy zakładał nowy wątek żeby się czegoś dowiedzieć o swoim samochodzie to nie dało by się użytkować tego forum. Także kolego jeśli następnym razem wpadniesz na genialny pomysł założenia nowego wątku kliknij najpierw przycisk ... Chyba nie chcesz żeby Twój nick był odbierany w kategorii tego że po przeczytaniu Twoich postów ludzie będą sobie chcieli zrobić krzywde, a Ty im będziesz musiał pomagać... Pozdrawiam serdecznie Spox Dziki za rade. Ale chyba nie na temat. Mógłbyś być bardziej miły na 2 raz. To co mówsz to mija sie z celem bo praktycznie kazdy temat juz był i byś musiał do wszystkich tak pisać. i jak byśmy nie zakładali nowych wątków to po jakims czasie nie było by o czym rozmawiać bo to juz było i uzywaj "szukajki". Po to są fora by sobie rozmawiać a to ze juz było to nie znaczy ze jest nadal aktualne. Pozdro ZC kolego - post siemiana był przepełniony miłosierdziem (dziwię się czemu cię bardziej nie zganił). Na drugi raz - najpierw - potem pytaj. na tym forum to 1 zasada.
Rekomendowane odpowiedzi