wojciu0308 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 lakiernicy daja znac co malowali
krzysiek85 Opublikowano 13 Października 2009 Autor Opublikowano 13 Października 2009 kurcze - rzeczywiście jest tak jak na obrazku mcm00 (Marcin) i racja - auto było malowane 3 tygodnie temu... chyba lakiernik i mechanik coś razem wypili po malowaniu, albo są mało rozgarniętymi osobami dzięki za "uświadomienie" P.S. happyradol - "palenia" nie znalazłem, julo23 - a gejem nie jestem - zapytaj swojej dziewczyny <--- bez obrazy
Hugo Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Albo w prawo... :gwizdanie: w prawo wyjdzie do góry nogami :gwizdanie: No co Ty? Przecież mam taka czwóreczkę przed sobą i obracam sobie nią na prawo i na lewo... :gwizdanie: No chyba , że po przekręceniu w prawo stajesz na głowie
akjam Opublikowano 14 Października 2009 Opublikowano 14 Października 2009 Albo w prawo... :gwizdanie: w prawo wyjdzie do góry nogami :gwizdanie: No co Ty? Przecież mam taka czwóreczkę przed sobą i obracam sobie nią na prawo i na lewo... :gwizdanie: No chyba , że po przekręceniu w prawo stajesz na głowie Zależy w jakiej płaszczyźnie przekręcamy czwóreczkę... w pionie czy poziomie.
Rekomendowane odpowiedzi