bialy986 Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Witam. Jaka jest różnica pomiędzy bieżnikami w oponach (mam na myśli głownie zimowe opony).Bieżnik tzw.jodełka a rowki.Jaki bieżnik na zimę lepszy i który ma lepszą przyczepność w zimowych warunkach?Ma to jakieś znaczenie?Poniżej link prezentujący różne bieżniki http://img251.imageshack.us/gal.php?g=goodyearultragrip7plus.jpg
smajko Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 O mamo, moze sie czepiam ale powtórzyłeś tyle razy ten "bierznik" ze czytając bolało jak już to bieżnik kolego
soolek Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 Pierwsze to UG7 - bardzo polecane. Zresztą mam i chwalę. Na warszawę nic lepszego Ci nie potrzebne.
A-rek Opublikowano 16 Października 2009 Opublikowano 16 Października 2009 na zime do sniegu zdecyowanie lepszy w kostke, "jodelka" jest dobra na mokre zimowe drogi
bialy986 Opublikowano 17 Października 2009 Autor Opublikowano 17 Października 2009 Zdecydowałem się jednak na kosteczkę-WR G2.Zobaczymy jak się sprawdzi w ekstremalnych warunkach zimą
soolek Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Zdecydowałem się jednak na kosteczkę-WR G2.Zobaczymy jak się sprawdzi w ekstremalnych warunkach zimą W Warszawie Ci raczej takie nie grożą
Rekomendowane odpowiedzi