Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Motoryzacja nie tylko dla mężczyzn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A koleżanka, która rozpoczęła wątek ma niezły ubaw... :read::siema::dance2::witch::decayed:

reasumując:

kobiety są do kochania, a nie do wymiany rozrządu... :oklaski: :oklaski: :oklaski:

i nie ma to tamto :tongue4: :tongue4: :tongue4::decayed:

Zgadzam się w 100%

SoMeS Po co zaczynasz, czy ja komuś ubliżam?? Nie jestem prostakiem. Jak jesteś taki przyszłościowy w sprawach damsko-męskich to zostań gejem, teraz jest to na topie. Weź sobie kremik do rączki wypastuj się jak dziewczynka i szukaj chłopaka, bo modne i nie prostackie.[br]Dopisany: 15 Październik 2009, 13:05_________________________________________________A teksty typu że sobie nie poradzi później bez mojej osoby to jest jakaś naciągana firkcja. Są warsztaty, pomoce drogowe itp.

Opublikowano

Nie nazwałem cię prostakiem tylko takie masz dla mnie (i nie tylko dla mnie) podejście do tych spraw. Pieprzysz za przeproszeniem bez sensu uciekając od tematu i broniąc się swoimi wymysłami.

Warsztaty, pomoce drogowe itd... Wzywasz pomoc drogową jak złapiesz gumę? :cool1:

Opublikowano

Warsztaty, pomoce drogowe itd... Wzywasz pomoc drogową jak złapiesz gumę? :cool1:

ja nie wzywam :gwizdanie: ale ostatnio przy wymianie złamałam obcas :wallbash: ale to nic bo podjechał do mnie pan w swoim pięknym BMW i nie dość że nie miał u siebie ani lewarka ani zapasu to nawet mojego lewarka nie potrafił umiejętnie założyć pod samochód :confused4: ale na kawe zaprosił mnie bardzo umiejętnie :tongue4:

ale wracając do mojego wątku to pragne zauważyć że się rzeczywiście zrobiło trochę prostacko :( chciałam się dowiedzieć o waszym podejściu i nastawieniu do kobiet pasionujących się motoryzacją a nie słuchać jak to wspaniale zajmujecie się i opiekujecie swoimi paniami. Napewno każdy z Was na swój sposób jest cudownym i wspaniałym towarzyszem życia ale nie o tym była ta historia...

I na litość boską Panowie nie kłóccie się bo nie o to tu przecież chodzi :>

Opublikowano

nic mnie tak nie uspokaja jak Kobiety.... :decayed:

Opublikowano

Mily, nie da się ukryć, że masz dosyć tradycyjne podejście do kobiet.

Odwrotnie niż ja. Mnie dziewczyny w typie księżniczki tylko irytują i odrzucają swoim brakiem zaradności.

Btw. smaruję ręce kremem i nie widzę w tym nic złego :polew:

Opublikowano

Odwrotnie niż ja. Mnie dziewczyny w typie księżniczki tylko irytują i odrzucają swoim brakiem zaradności.

kompletnie sie nie rozumiecie. proponuję zamknąc temat.

stwierdzenie, ze kobieta ktora nie zajmuje sie motoryzacją i innymi ostrymi zajeciami jest księżniczką - jest czystym nadużyciem. moja kobieta jest architektem i ręcze ci, ze zrobiłaby z ciebie mentalną papkę. a motoryzacją sie nie inetresuje.... księżniczka?

reasumując - pozwolmy działać instynktowi - a każdy znajdzie swoją mariolę. i vice versa

Opublikowano

:good:

Opublikowano

wiec Aniu ,mam nadzieje,ze zobaczymy Ciebie w wątkach technicznych? :wink4:

Opublikowano

kompletnie sie nie rozumiecie. proponuję zamknąc temat.

stwierdzenie, ze kobieta ktora nie zajmuje sie motoryzacją i innymi ostrymi zajeciami jest księżniczką - jest czystym nadużyciem. moja kobieta jest architektem i ręcze ci, ze zrobiłaby z ciebie mentalną papkę. a motoryzacją sie nie inetresuje.... księżniczka?

reasumując - pozwolmy działać instynktowi - a każdy znajdzie swoją mariolę. i vice versa

Nie ma znaczenia jaka to jest dziedzina. Chodzi mi o to żeby dziewczyna była zaradna i nie oglądała się tylko na faceta.

Opublikowano

wiec Aniu ,mam nadzieje,ze zobaczymy Ciebie w wątkach technicznych? :wink4:

masz to jak w banku chodź w dobie kryzysu to może niezbyt trafne porównanie :wink4:

ok Panowie zamykam wątek bo widzę że Was tylko rozdrażniłam

Pozdrowienia dla tych wszystkich waszych pań które znają się na autkach i pasionują je tak jak mnie :>

Opublikowano

masz to jak w banku chodź w dobie kryzysu to może niezbyt trafne porównanie

dzielenie sie wiedza-jest zawsze w cenie... :wink4: