yedrula Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Od kilku dni na koleinach wyczuwam pływanie tylu auta, znam prawdopodobne przyczyny ale pytanie mam nastepujace: jak "mniej wiecej" dlugo mozna tak jezdzic, prawdopodobnie nie sa to amory.
truckmaniac Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Od kilku dni na koleinach wyczuwam pływanie tylu auta, znam prawdopodobne przyczyny ale pytanie mam nastepujace: jak "mniej wiecej" dlugo mozna tak jezdzic, prawdopodobnie nie sa to amory. Tak samo jak nieprecyzyjne pytanie, taka sama odpowiedź Im krócej, tym lepiej.
antonio Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 zazwyczaj jeżeli coś się psuje należy naprawiać odrazu
dudek_lu Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Od kilku dni na koleinach wyczuwam pływanie tylu auta, znam prawdopodobne przyczyny ale pytanie mam nastepujace: jak "mniej wiecej" dlugo mozna tak jezdzic, prawdopodobnie nie sa to amory. Ile wlezie.......Jeżdzij i.le sie da a póżniej napisz jak sprawa wygląda . A tak na poważnie to sprawdź zaiweszenie i geometrie, zanim zrobisz krzywdę sobie, autku lub komus innemu.
Rekomendowane odpowiedzi