spiidy Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Opublikowano 15 Maja 2010 nie no na zywo nie pasują tak ładnie niestety, ale do puki nie mam pasujących to te muszą byc
spiidy Opublikowano 17 Maja 2010 Autor Opublikowano 17 Maja 2010 bedzie narazie zbieram graty a tu efekt paru tygodni dłubania bagaznika :kox:
David Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 :oklaski: no ciekawe jak to lupie teraz bagaznik mniejszy o 100 litrow ?? :gwizdanie:
Artur82 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 No bagaznik na[rawde zrobiony ladnie :oklaski:
spiidy Opublikowano 15 Września 2010 Autor Opublikowano 15 Września 2010 doszło troche fotek bagaznika na pierwszą strone
_Bartek_ Opublikowano 15 Września 2010 Opublikowano 15 Września 2010 Jak dla mnie to bagażnik zrobiony profi Jeśli masz ochotę wyrezać drugi taki to pisz Szkoda, że ze Szczecina jesteś... Bym pooglądał dokładniej. Autko zacne Pzdr
spiidy Opublikowano 3 Października 2010 Autor Opublikowano 3 Października 2010 wyrezać z miłą checią moge wpadaj i walczymy
_Bartek_ Opublikowano 3 Października 2010 Opublikowano 3 Października 2010 To bym musial chyba tydzien w Szczecinie wykupic
David Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 uhu-ha uhu-ha nasza zima zla :gwizdanie:
pespo Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Autko ładne ale osobiście nie toleruję chromu na bocznych lusterkach. Wg mnie ładniej wygląda kiedy są w kolorze nadwozia Planujesz jezcze gdzieś jakieś chromy montować?
spiidy Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Opublikowano 20 Listopada 2010 Planujesz jezcze gdzieś jakieś chromy montować? hmm co np masz na mysli ? bo raczej nic nie planuje .... zamontowałem je ale na zdjeciach bardziej mi efekt pasowal i nie wiem czy nie wróce do czarnych chociaz powoli sie przyzwyczajam.. narazie jezdza
pespo Opublikowano 20 Listopada 2010 Opublikowano 20 Listopada 2010 Chodziło mi o jeszcze jakieś dodatki chromowe typu nakładki na tylne światła, chrom na tablicy rejestracyjnej itp Wiem że niektórzy to lubią. Ja osobiście wolę nieco bardziej subtelnie Sam nie mam jeszcze A4 ale wiem którą będę miał bo biorę od kolegi. Ciekawe co sam w niej porobię... Mam nadzieję że będzie to upiększanie a nie np multitronic
spiidy Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Opublikowano 21 Listopada 2010 no bez jaj Chodziło mi o jeszcze jakieś dodatki chromowe typu nakładki na tylne światła, chrom na tablicy rejestracyjnej itp no bez jaj mialem juz chromowane paseczki na grilach jak ją kupiłem i pierwszy mod to bylo pozbycie sie ich hehe
pespo Opublikowano 21 Listopada 2010 Opublikowano 21 Listopada 2010 Ale XENONA to Ci zazdroszczę. Sam już szukam po Allegro ale widzę że tak minimum 700 zł za sztukę trzeba dać a gdzie jeszcze spryski. No ale będzie auto, będę się starał bardziej konkretnie. Autka Ci gratuluję - fajne.
David Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Jarek Twoj kolorowy Fis za moje rolety idziesz na to ??
agentsmith Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Dopiero obejrzałem Twój temat i powiem, że autko pierwsza klasa ale chyba Cię na Szczecinie nie widziałem jeszcze
Rekomendowane odpowiedzi