snajper1998 Opublikowano 17 Października 2009 Opublikowano 17 Października 2009 Witam , czy ktos spotkal sie z czyms takim ? a mianowicie jak wlacze ogrzewanie tylnej szyby to zaczyna trzeszczec mi radio , nie wazne jaka stacja , zaraz po wylaczeniu ogrzewania wszystko wraca do normy ....
wrc.mm Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam. Dokladnie takie same objawy są w sedanie A4 B5 zostalo wmontowane radio LG i po wlączeniu ogrzewania tylnej szyby radio trzeszczy !! z racji tego , że antena jest na tylnej szybie coś tu jest nie tak. gdzie szukać przyczyny zwarcia??? , pilne !! więc prosze o porade Panowie o co chodzi ??? kolejka do takiej wiedzy ??[br]Dopisany: 03 Listopad 2009, 10:59_________________________________________________ a moze trzeba komus posmarowac za podpowiedź???
sadek Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 moim zdaniem ten typ tak ma, ogrzewanie emituje zakłócenia i nic się z tym nie zrobi wszystkie 80 i a4 którymi jeździłem tak miały
wrc.mm Opublikowano 8 Listopada 2009 Opublikowano 8 Listopada 2009 na nareszcie jakis odzew dziekuje panu bardzo ale musi sie to dać zrobić
Daimos Opublikowano 9 Listopada 2009 Opublikowano 9 Listopada 2009 raczej normalka, u mnie jak jest bardzo zaparowana szyba i włączę grzanie to też lubi sobie radio zatrzeszczeć, przy suchej jest ok
scubi206 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 W mnie jest to samo ;( Naprawdę nic się nie da z tym zrobić?
wrc.mm Opublikowano 4 Lutego 2010 Opublikowano 4 Lutego 2010 I co? nadal nikt nic nie drgną do przodu w tym wątku??
Rekomendowane odpowiedzi